Reportage

Laatste aflevering
43:49
Reportage
Verlopen

Drie acnepatiënten worden gevolgd terwijl ze proberen de aandoening, die hun leven verpest, te doorgronden en een remedie te vinden. Tam, Lou en Jason zijn de drie volwassenen die worstelen met extreme acne, waarvan vele denken dat het voor tieners treft.

Reportage gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
48:21
Verlopen
Deze documentaire vertelt de intieme en schokkende verhalen van vijf mannen die het doelwit waren van Daryll Rowe, de eerste persoon in het VK die werd veroordeeld voor aanrichten van zwaar lichamelijk letsel. Hij besmette de mannen opzettelijk met hiv.
47:04
Verlopen
Als één baby al genoeg is om een huishouden op zijn kop te zetten, wat gebeurt er dan als er vier tegelijk komen? Aynur en Tony komen er binnenkort achter. Aangezien ze geen eigen huis hebben, moeten ze intrekken bij de Turkse ouders van Aynur.
45:06
Verlopen
Duizenden mensen in het VK gaan skinny dippen voor een ludieke inzamelingsactie voor de Britse Hartstichting. Velen willen ook de opwinding ervaren van het openbaar naakt zijn.
44:31
Verlopen
Georgia Rankin is een gemiddelde tiener van slechts 76 centimeter hoog. Ze is charmant en gelukkig ondanks constante pijn in haar gewrichten. Camera's volgen Georgia een jaar lang terwijl ze operaties, herstel en alledaagse tienerzaken doormaakt.
Archief