A Place To Call Home

Juli 2019
54:00

Thuiskomen

4,0 11 x
Aan de vooravond van het nieuwe decennium komt de familie Bligh bij elkaar. Jack komt tot een beslissing. Sarah vertrekt binnenkort naar Israël, maar Elizabeth wil haar eerst nog spreken.
48:00

Het leven hunkert naar zichzelf

3,0 2 x
Er zijn vier maanden verstreken. Jack is diep gekwetst door Carolyn, en Sarah maakt zich zorgen om hem. Ze probeert hem aan te zetten tot actie. Olivia komt terug met verrassend nieuws.
48:00

Herfstzaken

3,0 9 x
Carolyn heeft moeite met Jacks toekomstplannen. Als duidelijk wordt wat dr. Burtons bedoelingen zijn, besluiten Elizabeth en Henry om Jack te helpen. Anna moet kiezen tussen rijkdom en principes.
49:00

Nieuwe avonturen

3,0 7 x
Sarah wordt geplaagd door haar grootste angsten. Elizabeth lijkt klaar om nieuwe wegen in te slaan. Jack onthult zijn plannen voor de kliniek, maar Neil Burton heeft zo zijn eigen ideeën daarover.
49:00

De dood in de ogen kijken

3,0 7 x
De komst van dr. Burton naar de kliniek blijkt grotere gevolgen te hebben dan Jack had voorzien. Stan is dusdanig van slag dat het een kwestie van tijd lijkt voor de situatie uit de hand loopt.
55:00

Kijk me niet in de ogen

4,0 6 x
De zoektocht naar Georgie's biologische moeder brengt Olivia in gewetensnood. Als Henry's mogelijke vervanger langskomt bij de kliniek, komt Jack voor een onaangename verrassing te staan.
46:00

Tegen de stroom in

4,0 5 x
Sporen van autobanden in de berm werpen nieuw licht op het auto-ongeluk van Henry. George en Roy gaan zelf op onderzoek. Matthew wil Georgie's biologische moeder vinden en zet Olivia onder druk.
51:00

Duisternis en licht

4,0 6 x
Roy heeft zich teruggetrokken om Emma de ruimte te geven. Ondertussen tast Henry nog in het duister over wie zijn auto-ongeluk veroorzaakt heeft. Sarah is Roy tot steun bij diens eigen verdriet.
55:00

Het zout der aarde

4,0 20 x
Een groot verlies plaatst de problemen van de familie Bligh in perspectief. Elizabeth ziet met lede ogen aan hoe haar invloed afbrokkelt. Stan zoekt de confrontatie, en dat krijgt gevolgen.
53:00

In voor en tegenspoed

3,0 13 x
Sarah en George keren terug naar Ash Park met heuglijk nieuws, maar er duiken ook 2 onverwachte gasten op. Anna is zwanger, maar twijfelt of ze de vader van haar kind moet inlichten.
Archief