Adam Zkt. Eva

Augustus 2017
45:22

Aflevering 7

3,0 101 x
Een nieuwe Adam en Eva gaan uit de kleren. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar dat kan juist wel eens positief uitpakken.
44:49

Aflevering 6

4,5 57 x
Voor de optimistische Edwin is het een grote uitdaging om een liefde te zoeken zonder kleren aan. Hij hoopt nu eens niet meteen in de vriendschapszone te belanden bij de Eva die aanspoelt op Paradise Beach.
44:48

Aflevering 5

3,0 56 x
Op Hidden Beach spoelt een nieuw koppel aan en lijkt het liefde op het eerste gezicht. Na een onstuimige nacht lijkt niks de liefde in de weg te kunnen staan. Een tweede Eva komt het samenzijn echter verstoren.
45:16

Aflevering 4

4,0 89 x
Een nieuw koppel krijgt de kans om elkaar beter te leren kennen op Hidden Beach. Op Paradise Beach wordt ondertussen halsreikend uitgekeken naar de komst van dit nieuwe stel. De vriendschap van twee Eva's die op hetzelfde type Adam vallen, wordt op de proef gesteld door de komst van een oude bekende.
44:34

Aflevering 3

3,0 73 x
Melissa gaat het naakte avontuur aan op een onbewoond eiland. Ze lijkt meteen te vallen voor Troy. Wanneer een andere gespierde Adam het strand betreedt, slaat de twijfel toe.
Juli 2017
45:12

Aflevering 2

3,0 71 x
Als Rob en Natalie elkaar voor het eerst naakt zien, is het liefde op het eerste gezicht. Vooral Natalie valt als een blok voor de gespierde garagehouder. De twee beleven een kortstondige liefdesnacht. Zodra er een concurrente om de hoek komt, wordt de romantiek flink verstoord.
44:02

Aflevering 8

3,0 65 x
De doorgewinterde avonturier Rick en de nog groene Sascha gaan dit keer het naakte datingexperiment aan. Deze Adam en Eva zijn elkaars tegenpolen, maar dat kan juist wel eens positief uitpakken. In het begin is Sascha onder de indruk van de lieve Rick, die een echte survivor blijkt te zijn. Maar er ontstaat ook onenigheid ...
43:55

Aflevering 7

1,5 165 x
De sportieve Kevin en verpleegkundige Jaimy geven zich letterlijk bloot aan elkaar. De twee voelen zich al snel bij elkaar op hun gemak en Jaimy zou zelfs wel verliefd kunnen worden. Maar dan ontdekt Kevin dat er nog een Eva op het eiland is: de idealistische Rosalie. Met haar kan hij wat meer diepgaande gesprekken voeren....
41:53

Aflevering 6

4,0 87 x
Jorn ontmoet Wendy naakt op het tropische eiland Mogo Mogo. Gek genoeg voelen de twee zich direct op hun gemak bij elkaar. Is Jorn de romantische man met humor die Wendy zoekt? Wendy is in ieder geval blond en daar heeft Jorn een zwak voor. En dan is daar opeens een tweede Eva: de stoere brunette Chantal. Gaat Jorn voor bl...
Juni 2017
47:16

Aflevering 2

4,0 66 x
De 22-jarige Deveron is op zoek naar zijn liefdesprinses en gaat het naakte avontuur aan op het eiland Mogo Mogo. Hij mag een keuze maken tussen de afstuderende Eva en de krullenbol April, die hij al kent van het tv-programma 'Take Me Out'.
Archief