Alleen Op Een Eiland Met Hans Dorrestijn

Alleen Op Een Eiland Met Hans Dorrestijn gemist?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 6 - Paul Haenen

3,0 6 x
De wind en de eenzaamheid eisen hun tol van Hans Dorrestijn. Steeds meer betrapt hij zich op terugblikken in plaats van vooruit te kijken. Het komt dus goed uit dat zijn oude vriend Paul Haenen op bezoek komt. Met hem is het fijn om terug te blikken.

Seizoen 2, Aflevering 5 - Lies Visschedijk

4,0 27 x
Hans knijpt 'm behoorlijk. Zijn vogelkennis van strandvogels valt hem tegen. Net nu hij eindelijk eens goeie sier wil maken bij Lies Visschedijk. Die heeft hij namelijk al eens zwaar teleurgesteld. Ook deze keer is het een fantastische dag met Lies, maar zijn de vogels ver te zoeken.

Seizoen 2, Aflevering 4 - Roué Verveer

3,0 13 x
Na enkele weken Alleen op een eiland is de stemming bij Hans Dorrestijn flink gedaald. Net als de temperatuur trouwens. Niks wil lukken; zelfs het vogels kijken niet. Maar dan is er licht aan de horizon: cabaretier Roué Verveer komt langs. En hij heeft de lach aan zijn kont hangen.

Seizoen 2, Aflevering 3 - Stella Bergsma

3,0 13 x
Hans Dorrestijn is het stilzitten beu. Het wordt tijd om in actie te komen. Hij waagt zich aan het vangen van een garnalenkroket en bekent fan te zijn van schrijver Stella Bergsma. Wat blijkt: Hans en Stella vormen een merkwaardig en lief duo, met meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

Seizoen 2, Aflevering 2 - Harry Sacksioni

3,0 21 x
Hans Dorrestijn is op de Boschplaat op Terschelling neergestreken. Zijn vogelhutje op het duin is best knus. Kortom, de somberman vermaakt zich wel. Hans is blij als zijn oude vriend Harry Sacksioni hem komt opzoeken. Als ze dan ook nog samen muziek maken, is Hans bijna gelukkig.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Dieuwertje Blok

4,0 8 x
Hans Dorrestijn reist in navolging van Jan Wolkers en Godfried Bomans af naar Rottumerplaat. Na een barre tocht overvalt de leegte en de kou hem behoorlijk. Gelukkig komt oude liefde Dieuwertje Blok hem gezelschap houden. Op deze bijzondere plek bespreken ze hun jeugd, de liefde en geluk.
Archief