Amazing Grace

Amazing Grace gemist?

2023
1:26:16

23 december 2021

4,0 2 x
In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum aller tijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

Seizoen 1, Aflevering 8

Verlopen 4,5 4 x
Een volle maan zorgt voor ravage in het geboortecentrum. Op de dag van Eadies adoptie worstelt Grace met het feit dat ze zowel haar dochter als kleindochter voor altijd kan verliezen.

Seizoen 1, Aflevering 7

Verlopen 3,0 8 x
Grace en Max zien hun eigen opvoedingsproblemen onder ogen, terwijl ze een Griekse thuisbevalling bijwonen. Ondanks Grace' inspanningen verandert Sophia's achttiende verjaardag in een nachtmerrie.
Afleveringen 2022

Seizoen 1, Aflevering 6

Verlopen 4,0 19 x
Met de komst van Bonnies baby bekijkt Grace haar relatie met Jim met nieuwe ogen. Eadies voogdijstrijd neemt een onverwachte wending na een verrassende onthulling van Sophia.

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 4,0 0 x
Max moet actie nemen als een moeder de zorg van Grace weigert. Wanneer baby Eadie vermist wordt, moeten Grace, Sophia en Kirk samenwerken om haar veilig terug te brengen.

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 8 x
Grace' plan om Sophia te helpen dreigt haar familie uit elkaar te drijven. Sasha en Laney staan voor een schokkend dilemma, wanneer ze het geheim van een jonge moeder ontdekken.

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 3,0 15 x
Grace en Kirk hebben moeite met Sophia's adoptieplannen. Grace ziet een verrassende, nieuwe kant van Max wanneer ze een chaotische thuisbevalling bijwonen.

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 3,0 21 x
Grace wordt overrompeld door de komst van Sophia's adoptievader Kirk. Sophia heeft zo haar eigen plannen voor Eadies toekomst.

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 4,5 43 x
De wereld van Grace staat op zijn kop als haar dochter die ze zeventien jaar geleden afstond voor adoptie onverwachts opduikt en zwanger blijkt te zijn.
52:42

Seizoen 1, Aflevering 5 - Finale

4,0 25 x
Het is dan eindelijk zover: de grote finale. Wie van de vier finalisten mag zich straks de nieuwe Aretha Franklin van Nederland noemen? De kandidaten zingen met een nog groter gospelkoor dan ze al gewend waren. Er zijn gastoptredens van gospelsterren en de band van Elvis E is uitgebreid met een blazerssessie. Wie heeft z'n...
Archief