Art Dept.

Laatste aflevering
Art Dept.
11 x

Seizoen 1, Aflevering 7 - The bright side of dad

Theatermaker Bright Richards zet het trauma dat hij opliep tijdens de Liberiaanse burgeroorlog om in theater. Dit in tegenstelling tot de vader van regisseur Naomi White, die in diezelfde oorlog gevlucht is, maar daarover zwijgt. Hoe pakte Bright Richards dat aan, het verwerken ...

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Sabr

7 x
Regisseur Anass Houmane maakte de film Sabr. Hierin zien we illustrator Rhaida die in gesprek gaat met haar Egyptische moeder Magda. Haar moeder ziet illustreren niet als een echte baan.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Symbiose

3 x
Theatermakers Kim Karssen en Florian Myjer hebben een unieke en onconventionele band, zowel op de planken als privé. Ze beschrijven zichzelf en hun theater als fluïde en zijn onmogelijk in een hokje te stoppen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Bird Guy

3 x
Duik in de wereld van BIRD.Guy: een alter ego bedacht door kunstenaar Alois van Bruchem (21). Een portret over BIRD.Guy, gebaseerd op zijn daadwerkelijke leven en kunst.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Wendy Varela

21 x
Regisseur Anass Houmane maakte voor Art Dept. het portret van Wendy Varela. Wendy maakt als visual artist en grafisch vormgever collages van haar ideale wereld en vertelt verhalen van ongehoorde mensen.
Archief