Bad Nature

Bad Nature gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 - Een moordinsect en kikkermutanten

3,0 1 x
Gloria ontmoet een bijzonder bizar insect met een moorddadig gevoel voor mode en Baz interviewt een kwaadaardig genie, dat verantwoordelijk is voor kikkermutanten die extra pootjes hebben.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Gekookt door bijen en koala vingerafdrukken

3,0 1 x
Een gigantische wespachtige probeert een groep honingbijen aan te vallen en bellers mogen raden wat er vervolgens gaat gebeuren. Ondertussen doet Baz onderzoek waarbij hij zich afvraagt of de grootste misdaden in de geschiedenis door koala's zijn gepleegd.

Seizoen 1, Aflevering 12 - De superpotvis en dode mieren

3,0 2 x
Onze vrienden leren hoe een reusachtig zeedier op een onsmakelijke manier van belagers afkomt. Ook ontmoeten we Miro en Miero, twee mieren die graag grappen uithalen met soortgenoten.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Nijlpaardenpoep en schorpioenenstaarten

4,0 1 x
Baz reist af naar Afrika waar hij een enorm beest ontmoet dat een bizarre en wat vieze manier heeft om een partner aan te trekken. Ondertussen leren de anderen een insect-diertje kennen dat in geval van nood stukjes van zijn skelet kan afwerpen.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Poepmaaltijden en bijenkots

4,0 5 x
Ons team krijgt in de studio bezoek van een bijzondere chef-kok die vreemd ruikende gerechten op het menu heeft staan. Ook proberen Marv en zijn vrienden een goede naam te bedenken voor een alledaags ingrediënt dat op een onalledaagse manier ontstaat.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Onderwaterwindjes en de poep uitdaging

3,0 5 x
Monty is helemaal ondersteboven van een bijzonder zeewezen dat haar windjes gebruikt om door het water te bewegen! Baz organiseert een opmerkelijk experiment om uit te zoeken of het waar is dat de meeste zoogdieren even lang doen over het poepen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Hagedissen oogbloed en termietenscheten

4,0 3 x
We ontdekken een ongelofelijke hagedis die bloed uit zijn ogen laat spuiten om zichzelf te verdedigen. Baz is stomverbaasd als blijkt dat het wilde dier dat het meeste methaangas ter wereld produceert een ontzettend klein, maar indrukwekkend insect is.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Vierkante poep en dodelijke kikker

4,0 3 x
Baz gaat weer naar Australië en ontmoet een mysterieus buideldier dat bekendstaat om zijn vierkante poep! Monty, de machtige leeuw, gaat op zoek naar de dodelijkste dieren op de planeet. Maar als hij ontdekt welk dier het dodelijkste is, is hij uiterst verbaasd.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Zombie kakkerlak en bidsprinkhaankreeft karate

3,0 3 x
Baz laat zien hoe het een bizarre maar prachtige wesp het vermogen heeft om kakkerlakken volledig in haar ban te krijgen. Ook ontdekken we dat het dier dat harder kan meppen dan alle andere dieren een stuk kleiner is dan je zou verwachten.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kotsende meeuw en ontploffende koeienstal

4,0 1 x
Monty de leeuw gaat op bezoek bij een vogel die op jagende roofdieren kotst. Ondertussen houdt Baz zich in Duitsland bezig met de zaak van de exploderende koeienstal, waarbij de oorzaak een grote hoeveelheid boeren en scheten is.
Archief