Bad Nature

Bad Nature gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - Onderwaterwindjes en de poep uitdaging

3,0 1 x
Monty is helemaal ondersteboven van een bijzonder zeewezen dat haar windjes gebruikt om door het water te bewegen! Baz organiseert een opmerkelijk experiment om uit te zoeken of het waar is dat de meeste zoogdieren even lang doen over het poepen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Hagedissen oogbloed en termietenscheten

4,0 1 x
We ontdekken een ongelofelijke hagedis die bloed uit zijn ogen laat spuiten om zichzelf te verdedigen. Baz is stomverbaasd als blijkt dat het wilde dier dat het meeste methaangas ter wereld produceert een ontzettend klein, maar indrukwekkend insect is.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Vierkante poep en dodelijke kikker

4,0 2 x
Baz gaat weer naar Australië en ontmoet een mysterieus buideldier dat bekendstaat om zijn vierkante poep! Monty, de machtige leeuw, gaat op zoek naar de dodelijkste dieren op de planeet. Maar als hij ontdekt welk dier het dodelijkste is, is hij uiterst verbaasd.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Mega poepvlek en zombiemieren schimmel

3,0 5 x
Baz het stokstaartje gaat naar de zuidpool om een mysterieuze bruine vlek te onderzoeken die helemaal vanuit de ruimte te zien is. Ook zien we een vreemde en wonderlijke schimmel die het lichaam van een mier kan overnemen.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Zombie kakkerlak en bidsprinkhaankreeft karate

3,0 6 x
Baz laat zien hoe het een bizarre maar prachtige wesp het vermogen heeft om kakkerlakken volledig in haar ban te krijgen. Ook ontdekken we dat het dier dat harder kan meppen dan alle andere dieren een stuk kleiner is dan je zou verwachten.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kotsende meeuw en ontploffende koeienstal

4,0 1 x
Monty de leeuw gaat op bezoek bij een vogel die op jagende roofdieren kotst. Ondertussen houdt Baz zich in Duitsland bezig met de zaak van de exploderende koeienstal, waarbij de oorzaak een grote hoeveelheid boeren en scheten is.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Leguanensnot en papegaaivissenpoep

3,0 4 x
De Bad Nature vrienden ontmoeten op de Galapagos Eilanden een boyband die een ware snotsensatie heeft veroorzaakt. Baz het stokstaartje komt erachter dat sommige tropische stranden voor een groot deel uit vissenpoep bestaan.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Holenuilen en bladluis-eters

3,0 1 x
Baz het stokstaartje ontmoet een vreemde uil die onder de grond leeft en een bizarre manier heeft om aan eten te komen, terwijl Monty de leeuw met een mier praat die uit de achterwerken van kleine insecten vocht haalt.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Zeekomkommer en koalapoep

4,0 5 x
Monty de leeuw gaat naar Australië, waar hij een koala ontmoet die een vreemde eetgewoonte heeft. Baz interviewt een vis die in het achterwerk van een ander dier woont.

Seizoen 1, Aflevering 25 - De grootste stinkers

3,0 0 x
Pam dreigt een enorme stinkbom te laten ontploffen terwijl ze ons haar top vijf van de grootste stinkers van het dierenrijk laat zien.
Archief