Bad Nature

Seizoen 1
05:37

Seizoen 1, Aflevering 5 - Zombie kakkerlak en bidsprinkhaankreeft karate

3,0 0 x
Baz laat zien hoe het een bizarre maar prachtige wesp het vermogen heeft om kakkerlakken volledig in haar ban te krijgen. Ook ontdekken we dat het dier dat harder kan meppen dan alle andere dieren een stuk kleiner is dan je zou verwachten.
05:28

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kotsende meeuw en ontploffende koeienstal

4,0 1 x
Monty de leeuw gaat op bezoek bij een vogel die op jagende roofdieren kotst. Ondertussen houdt Baz zich in Duitsland bezig met de zaak van de exploderende koeienstal, waarbij de oorzaak een grote hoeveelheid boeren en scheten is.
05:34

Seizoen 1, Aflevering 3 - Leguanensnot en papegaaivissenpoep

3,0 0 x
De Bad Nature vrienden ontmoeten op de Galapagos Eilanden een boyband die een ware snotsensatie heeft veroorzaakt. Baz het stokstaartje komt erachter dat sommige tropische stranden voor een groot deel uit vissenpoep bestaan.
05:40

Seizoen 1, Aflevering 2 - Holenuilen en bladluis-eters

3,0 1 x
Baz het stokstaartje ontmoet een vreemde uil die onder de grond leeft en een bizarre manier heeft om aan eten te komen, terwijl Monty de leeuw met een mier praat die uit de achterwerken van kleine insecten vocht haalt.
05:34

Seizoen 1, Aflevering 1 - Zeekomkommer en koalapoep

4,0 1 x
Monty de leeuw gaat naar Australië, waar hij een koala ontmoet die een vreemde eetgewoonte heeft. Baz interviewt een vis die in het achterwerk van een ander dier woont.
05:39

Seizoen 1, Aflevering 25 - De grootste stinkers

3,0 0 x
Pam dreigt een enorme stinkbom te laten ontploffen terwijl ze ons haar top vijf van de grootste stinkers van het dierenrijk laat zien.
05:39

Seizoen 1, Aflevering 24 - Kakkerlakken zonder hoofd en kontademen

3,0 0 x
Baz onderzoekt het mysterieuze geval van een kakkerlak die zijn hoofd is verloren en doorleeft. Ook ontmoeten we een schildpad die het eigenaardige vermogen heeft om met zijn achterwerk adem te halen.
05:39

Seizoen 1, Aflevering 23 - Mestkever en De oudste mossel

3,0 1 x
'Bad Nature zoekt Talent' is weer terug met een bijzondere kandidaat: een mestkever die enorme ballen poep vooruit kan rollen. Ondertussen vaart Monty naar IJsland, want hij is op zoek naar het oudste dier van de wereld.
05:37

Seizoen 1, Aflevering 22 - De imitatierups en paddenvel

3,0 1 x
In 'Talent bij Bad Nature' komt een uitzonderlijke rups aan bod met een uniek talent, hij doet imitaties. Monty gaat naar Amerika en interviewt een pad die haar eigen huid opeet.
05:39

Seizoen 1, Aflevering 21 - Borstelwormen en disco-slakken

3,0 0 x
Het Bad Nature team raakt in een zaak verwikkeld met mysterieuze verdwijningen en stuurt Baz eropuit voor een onderzoek. Ook zien we slakken waarvan de hersenen worden overgenomen door parasieten.
Archief