Bad Nature

Seizoen 1
05:39

Seizoen 1, Aflevering 20 - Monty's mega veelvraten!

3,0 2 x
Marv de mandril roept zichzelf uit tot de grootste eter die er bestaat. Om te bewijzen dat hij het mis heeft, reist onze eigen eetlustige reporter Monty rond de wereld om de grootste veelvraten te vinden. En de uitkomst is verrassend.
05:41

Seizoen 1, Aflevering 19 - Maf maar machtig!

4,0 4 x
Pamela toont haar top vijf van dieren die er bizar uitzien, maar die ook superkrachten hebben. We zien een mysterieuze mix van rare neuzen, vreemd gevormde hoofden en andere aanpassingen aan de omgeving. Wie staat er op één?
05:32

Seizoen 1, Aflevering 18 - Vriendelijke spinnen en axolotls

4,0 2 x
Het Bad Nature team leert dat sommige dieren met een enge reputatie eigenlijk helemaal niet zo eng zijn. En terwijl Marv zich in een boom verstopt houdt, ontmoeten de anderen een zeer bijzonder dier dat verloren lichaamsdelen weer kan laten aangroeien.
05:34

Seizoen 1, Aflevering 17 - Poep jezelf koel en kangoeroebuidel

4,0 2 x
Het wordt warm in de studio van Bad Nature. Marv ziet hoe een grote vogel een uiterst onsmakelijke tactiek gebruikt om koel te blijven.
05:31

Seizoen 1, Aflevering 16 - Bevroren kikkers en sprinkhanenfeestje

4,0 1 x
Monty gaat naar het ijskoude Alaska waar hij een bijzondere kikker ontmoet die een bizarre methode heeft om de kou te overleven. Baz gaat op reis naar Australië en stuit op een feest met 96 miljard gasten dat een beetje uit de hand loopt.
05:32

Seizoen 1, Aflevering 15 - Vliegenvanger en gierensap

4,0 4 x
Bas ontmoet Freddie de Onbevreesde, een insect met lef dat het gaat opnemen tegen de dodelijke Venusvliegenvanger. Daarnaast ontdekken onze vrienden een krachtige vloeistof die gieren in staat stelt om grote hoeveelheden rottend vlees te eten, zonder ziek te worden.
05:40

Seizoen 1, Aflevering 14 - Een moordinsect en kikkermutanten

3,0 5 x
Gloria ontmoet een bijzonder bizar insect met een moorddadig gevoel voor mode en Baz interviewt een kwaadaardig genie, dat verantwoordelijk is voor kikkermutanten die extra pootjes hebben.
05:34

Seizoen 1, Aflevering 13 - Gekookt door bijen en koala vingerafdrukken

3,0 3 x
Een gigantische wespachtige probeert een groep honingbijen aan te vallen en bellers mogen raden wat er vervolgens gaat gebeuren. Ondertussen doet Baz onderzoek waarbij hij zich afvraagt of de grootste misdaden in de geschiedenis door koala's zijn gepleegd.
05:34

Seizoen 1, Aflevering 12 - De superpotvis en dode mieren

3,0 2 x
Vandaag leren onze vrienden hoe een reusachtig zeedier op een onsmakelijke manier van belagers afkomt. Ook ontmoeten we Miro en Miero, twee mieren die graag grappen uithalen met soortgenoten.
05:37

Seizoen 1, Aflevering 11 - Nijlpaardenpoep en schorpioenenstaarten

4,0 3 x
Baz reist af naar Afrika waar hij een enorm beest ontmoet dat een bizarre en wat vieze manier heeft om een partner aan te trekken. Ondertussen leren de anderen een insect diertje kennen dat in geval van nood stukjes van zijn skelet kan afwerpen.
Archief