Beestieboys

Beestieboys gemist?

Seizoen 4
24:24

Seizoen 4, Aflevering 9 - De kerstwensenshow

3,0 2 x
In deze kerstshow worden de wensen van baasjes én hun huisdieren vervuld. Tim den Besten en Nicolaas Veul zorgen dat zowel mens als dier tijdens de kerstdagen met hun (natte) neus in de boter vallen. Zo wil Peter, die voor de verzorging van zijn honden afhankelijk is van de dierenvoedselbank, een ware sterrenmaaltijd voor ...
Seizoen 3
21:55

Seizoen 3, Aflevering 10 - Dierenbejaardentehuis

4,0 18 x
Tim en Nicolaas brengen met mevrouw Rive haar oude poes Sophie naar het dierenbejaardentehuis. In Extreme Animal Hobby's bakken ze taarten voor honden en Dr. Tim behandelt het oog van een hond.
22:18

Seizoen 3, Aflevering 9 - Dierzuster Lara

3,0 7 x
Dierzuster Lara geeft Tim en Nicolaas een spoedcursus EHBO voor dieren en neemt ze mee op de ambulance. In Extreme Animal Hobby's gaan ze op bezoek bij de bekende varkie-vlogger.
24:24

Seizoen 3, Aflevering 8 - Het Berenbos

4,0 14 x
In het Berenbos assisteren Tim en Nicolaas de gepassioneerde verzorgster Dorien bij het trekken van een berentand. In Extreme Animal Hobby's gaan ze wakeboarden achter paarden en Dr. Tim geeft een kat een neusvergroting.
25:30

Seizoen 3, Aflevering 7 - Smoes moet verhuizen

3,0 11 x
Wat als je geen klik hebt met je huisdier? Kater Smoes past niet zo goed bij het gezin waar hij nu woont en Tim en Nicolaas zoeken een nieuw baasje voor hem. In Extreme Animal Hobby's dit keer een vliegende kat en Dr. Tim behandelt de anaalklieren van een hond.
24:42

Seizoen 3, Aflevering 6 - Norma's Beestenboel

4,0 21 x
De dierenopvang van Norma is in nood na een verwoestende brand. Tim en Nicolaas helpen haar en de dieren een handje mee. In Extreme Animal Hobby's vertelt Jantien over haar passie voor koerijden en in Dr. Tim wordt een poes van haar blaasstenen verlost.
24:36

Seizoen 3, Aflevering 5 - Western rijden

4,0 6 x
Nicolaas volgt Danique en Melissa die strijden om de eerste plek bij een belangrijke wedstrijd van western paardrijden. In Extreme Animal Hobby's gaan Tim en Nicolaas dansen met hondjes en Dr. Tim assisteert bij het trekken van de tand van een konijn.
22:01

Seizoen 3, Aflevering 4 - Koe Janneke

3,0 7 x
Tim en Nicolaas ontmoeten koe Janneke en ervaren van heel dichtbij waar een biefstuk nu écht vandaan komt. In Beest te koop vertelt Sem waarom hij zijn geliefde en verliefde reptielen weg moet doen en in Extreme Animal Hobbies ontdekt Tim dat niet alleen mensen kunnen surfen.
24:59

Seizoen 3, Aflevering 3 - Paardenmeisjes

4,0 8 x
Tim en Nicolaas leren de wondere wereld van paardenmeisjes kennen door een kijkje te nemen bij een bekend paardenblad. In Beest te koop gaan ze op bezoek bij hele kleine varkentjes en in Extreme Animal Hobby's verven zij een poedel in regenboogkleuren.
25:49

Seizoen 3, Aflevering 2 - Torta

4,0 19 x
Tao en zijn familie nemen samen met Tim en Nicolaas afscheid van poes Torta. Ook wast Nicolaas een naakte cavia en knuffelt Tim met Rambo, het grootste konijn ter wereld.
Archief