Betreden Op Eigen Risico

Betreden Op Eigen Risico gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Betreden Op Eigen Risico

We krijgen hoog bezoek van Celine en Michiel, de beste tiktokkers uit België en er zit weer een hele vette prijs onder de knop.

Seizoen 6
We brengen mensen samen en eten tot we uit elkaar ploffen, want het is kerstmis! Ben je klaar voor extra veel bucketlistwensen?
We toveren ons programma heel even om tot goochelshow om de allergrootste Victor Mids-fans te pranken en de familie Lakap beoordeelt een YouTube-kanaal van onze kijkers.
We spelen tikkertje met Joran Brawz en Fouaad verrast zijn vriend met een middagje gamen in de gamehal. Klaar voor de start, AF!
Daan, Tim en Wilbo serveren verse oliebollen. Ook verrassen we twee meiden met de ultieme surpriseparty en we gaan flipchecken met Rutger van team Tantum.
Zet je schrap voor wat adrenaline, want de oma van Jesse gaat het circuit van Zandvoort op en iemand uit het publiek krijgt de verrassing van haar leven met een echte scootmobielenrace.
We beginnen met een feestje, maar er wordt ook flink gedebatteerd en we gaan je geheugen testen. Zit je er klaar voor?
Nina en haar stiefvader laten zich opsluiten in een escape-room en twee kinderen gaan de strijd aan om het perfecte lego-bouwwerk te maken.
Daan en Tim verdiepen zich in de rat als huisdier en Nienke Plas gaat vermomd en prankt haar grootste fan.
Seizoen 3
Daan en Tim worden keihard gedist door Vonneke Bonneke en haar grootste fan Kaylee. De YouTuber zonder angst, Rob Hoekx, brengt de studio een bezoek en er gaat een hele spannende wens in vervulling.
Hey, mensen. Het gaat er vandaag wild aan toe met Dylan Haegens en rapper Leafs komt een paar bars spitten met zijn grootste fan.
In Betreden Op Eigen Risico vervullen Daan en Tim de leukste bucketlistwensen, of niet...? Rapper Boef gaat op zoek naar nieuw raptalent. Uberquin scheurt door de straten op een scootmobiel en tafeltennisser Trinko Keen speelt een spannend potje rond de tafel!
Niemand minder dan Thomas van STUKTV brengt de studio een bezoek, maar wie o wie is de gelukkige winnaar van de meet en greet? Er staat een hele lekkere prijs op het spel.
Er wordt gestreden om een meet en greet met YouTuber Qucee. De heupjes gaan los met afrodance en Paraduze en vThorben verrassen hun grootste fans.
Een melige aftrap, Joost Speelt Spellen in de studio en Sanne Wevers prankt haar grootste fans.
YouTuber Thomas van Grinsven komt langs, de opa van XX doet mee aan het NK Scootmobiel en Spaze verrast twee grote fans.
Elias collecteert voor het Rode Kruis, schaatser Patrick Roest verrast zijn grootste fan en YouTuber Marije Zuurveld bezoekt de studio.
YouTuber Linktijger duikt op in een speciale VR-game, Ryan prankt zijn beste vriend Jarno en GTST-actrice Stephanie van Eer komt langs.
Kaj van der Ree brengt een bezoek aan de studio, André Rieu verrast de oma van Piet en Jody speelt een rol in een speelfilm.
Zanger Tim Douwsma is te gast, Demi hangt levensgroot in een bushokje en YouTuber Milan Knol prankt zijn grootste fans.
Archief