Betreden Op Eigen Risico

Betreden Op Eigen Risico gemist?

Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 8

4,5 11 x
We krijgen hoog bezoek van Celine en Michiel, de beste tiktokkers uit België en er zit weer een hele vette prijs onder de knop.

Seizoen 6, Aflevering 10 - Kerstspecial

4,0 13 x
We brengen mensen samen en eten tot we uit elkaar ploffen, want het is kerstmis! Ben je klaar voor extra veel bucketlistwensen?

Seizoen 6, Aflevering 7

3,0 2 x
We toveren ons programma heel even om tot goochelshow om de allergrootste Victor Mids-fans te pranken en de familie Lakap beoordeelt een YouTube-kanaal van onze kijkers.

Seizoen 6, Aflevering 6

3,0 5 x
We spelen tikkertje met Joran Brawz en Fouaad verrast zijn vriend met een middagje gamen in de gamehal. Klaar voor de start, AF!

Seizoen 6, Aflevering 5

4,0 1 x
Daan, Tim en Wilbo serveren verse oliebollen. Ook verrassen we twee meiden met de ultieme surpriseparty en we gaan flipchecken met Rutger van team Tantum.

Seizoen 6, Aflevering 4

4,0 4 x
Zet je schrap voor wat adrenaline, want de oma van Jesse gaat het circuit van Zandvoort op en iemand uit het publiek krijgt de verrassing van haar leven met een echte scootmobielenrace.

Seizoen 6, Aflevering 3

4,0 7 x
We beginnen met een feestje, maar er wordt ook flink gedebatteerd en we gaan je geheugen testen. Zit je er klaar voor?

Seizoen 6, Aflevering 2

4,0 8 x
Nina en haar stiefvader laten zich opsluiten in een escape-room en twee kinderen gaan de strijd aan om het perfecte lego-bouwwerk te maken.

Seizoen 6, Aflevering 1

3,0 2 x
Daan en Tim verdiepen zich in de rat als huisdier en Nienke Plas gaat vermomd en prankt haar grootste fan.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 11 - Betreden Op Eigen Risico

3,0 5 x
Daan en Tim worden keihard gedist door Vonneke Bonneke en haar grootste fan Kaylee. De YouTuber zonder angst, Rob Hoekx, brengt de studio een bezoek en er gaat een hele spannende wens in vervulling.
Archief