Better Late Than Never

Better Late Than Never gemist?

Februari 2019

Marokko, deel 2 - Naar de Sahara en weer terug

3,0 16 x
De mannen gaan uit hun dak met muzikanten van de Gnawa-stam en komen nader tot elkaar bij een kampvuur in de woestijn. Bij de afscheidsmaaltijd laat ieder zijn gedachten gaan over de gemaakte reis.

Marokko, deel 1 - Marokkaanse wensen en dromen van kamelen

3,0 13 x
In Marokko organiseert Bill een trektocht door de woestijn op kamelen naar Marrakesh. Na een bezoek aan de markt volgt een heel speciaal diner waar ze ieder nog een laatste wens doen voor deze reis.

Madrid - Matador training

4,0 14 x
Na Barcelona reizen de mannen door naar Madrid, onze helden doen een cursus stierenvechten, dansen flamenco en bedenken een heel eigen versie van het Tomatina-festival.

Barcelona - Als Terry niet naakt is, wie dan wel?

3,0 14 x
In Barcelona proberen de mannen alle cultuur op te snuiven: tango dansen op straat, een lunch met traditionele Spaanse lekkernijen. Henry gaat zelfs uit de kleren als naaktmodel voor een schilderklas.
Januari 2019

Litouwen - Ik ben de kasteelheer

3,0 10 x
Bill neemt de mannen mee naar Litouwen, waar zijn ouders opgroeiden. De plannen van Bill leiden ertoe dat ze in een spookkasteel overnachten en dat ze een bezoek brengen aan buurland Rusland.

Zweden - Ik ben een Viking!

3,0 16 x
Bij een zoektocht naar de Vikingwortels van Terry stuiten de mannen op een Viking-eiland, worden ze geconfronteerd met het ergst stinkende gerecht ter wereld en ontmoeten ze ABBA-oprichter Bjorn.

Berlijn - Hoe zeg je 'roots' in het Duits?

4,0 13 x
De mannen gaan naar Berlijn, op zoek naar de wortels van Henry. Ze logeren in een authentiek Oostblok-hotel, bezoeken de Berlijnse muur en worden getrakteerd op een optreden van David Hasselhoff.

München

3,0 45 x
Eerste halte is München waar Henry, William, George, Terry en Jeff Oktoberfest vieren, een nudistenkamp bezoeken en de Beierse Alpen ingaan, waar ze een scène uit The Sound of Music tot leven wekken.
Februari 2018

A Thai Goodbye

4,0 25 x
Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw, George Foreman en Jeff Dye zijn in Phuket, Thailand. Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw, George Foreman en Jeff Dye zijn in Phuket,...
Januari 2018

Seoul Brothers

4,0 30 x
Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw, George Foreman en Jeff Dye zijn in Zuid-Korea. Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw, George Foreman en Jeff Dye zijn in Zuid-Korea. Ze...
Archief