Big Business

Big Business gemist?

Maart 2019

Aflevering 4 - Vandebron versus ENGIE: hoe blijf je duurzaam ondernemen?

4,0 11 x
De energiemarkt is geen eenvoudige om in te ondernemen. Er zijn heel veel grote spelers actief. Hoe pak je het aan als je ook nog eens duurzaam wilt zijn? We gaan langs bij Vandebron en bij grote jongen ENGIE.

Aflevering 3 - VANMOOF versus Stella: hoe ga je internationaal?

4,0 2 x
In Nederland heb je je zaken op de rit, maar het buitenland lonkt. Je wil met je bedrijf internationaal gaan, maar dat is heel wat anders dan een fiets in Nederland verkopen. Waar loop je tegenaan? We gaan langs bij fietsenmaker VANMOOF, wereldwijd actief, en bij Stella, die graag wil groeien in het buitenland.

Aflevering 2 - The Dutch Weed Burger versus Domino’s: hoe blijf je groeien?

4,0 13 x
Je bedrijf gaat lekker. Maar hoe maak je het schaalbaar? Bij The Dutch Weed Burger willen ze het maar wat graag weten. Ze maken burgers van zeewier en hebben een eigen restaurant. Wat kunnen ze leren van de grote jongens, zoals pizzaketen Domino's?
Februari 2019

Aflevering 1 - Bolas versus Sloggi: hoe win je de slag online?

4,0 10 x
De concurrentie in de wereld van onderbroeken is enorm. Consumenten shoppen steeds vaker online. Maar hoe win je die slag? We gaan langs bij Bolas, nog een kleine jongen in de onderbroekenbranche en bij wereldspeler Triumph International, bekend van Sloggi en Triumph.
Archief