Bizarre Eters USA

Februari 2018

Addicted to corn starch

4,0 19 x
De specialisten schieten de 34-jarige Nikki te hulp, die verslaafd is aan maïzena. Normaliter wordt maïzena als bindmiddel gebruikt in gerechten, maar Nikki eet het gewoon zo uit het pak, iedere dag weer. Haar echtgenoot, Charles, wil dat zij geneest van haar bizarre en zeer ongezonde eetpatroon.

Addicted to meat

4,0 21 x
De 24-jarige Michael is een echte carnivoor. Zelfs zijn ontbijt bestaat volledig uit vlees. Zijn enorme drang naar vlees zorgt ervoor dat hij er dagelijks meer dan twee kilo van eet. Michaels vriendin, Genna, is bang dat zijn bizarre eetpatroon tot een hartaanval leidt.

Addicted to maple syrup

4,0 15 x
De 26-jarige Daniel is verslaafd aan ahornsiroop. Zijn grootmoeder maakte vroeger altijd wafels met ahornsiroop en zo ontstond zijn liefde voor de mierzoete schenksiroop. Iedere week gaan er weer liters doorheen, waardoor Daniel veel te veel suiker binnenkrijgt.

Addicted to tartare sauce

3,0 20 x
De 36-jarige alleenstaande moeder Mysti eet alles met tartaarsaus. De saus gaat werkelijk overal overheen. Spaghetti, pannenkoeken, snoep of chocola: geen enkele combinatie is te gek voor Mysti. Sinds haar verslaving zo'n vijf jaar geleden begon, is ze meer dan dertig kilo aangekomen.

Addicted to French fries

4,0 25 x
De 29-jarige Eric presteert het om meer dan twintig kilo friet per maand te eten. Als hij probeert om iets anders te eten, krijgt hij direct braakneigingen. Erics vrouw, Edna, maakt zich ernstig zorgen om zijn gezondheid en vraagt de specialisten van dit programma om hulp.

Addicted to ice cream bars

4,5 22 x
De 50-jarige Kimberly komt de dag niet door zonder het eten van ijsrepen. Ze eet er zo'n veertig per dag, wat een gigantische hoeveelheid op jaarbasis betekent: meer dan 10.000 stuks! Kunnen de specialisten haar genezen van deze bizarre verslaving?
Januari 2018

Addicted to cheesy potatoes

3,0 14 x
De specialisten worden ingezet om de 34-jarig Kelly Jones te helpen. Kelly eet al dertig jaar alleen maar aardappels met kaas. Haar eenzijdige eetpatroon is ontstaan toen zij op 4-jarige leeftijd iets moest eten wat ze niet lustte. Vanaf dat moment weigerde ze om ook maar iets anders dan aardappels met kaas te eten.

Addicted to liquids

3,0 21 x
De 31-jarige Whitney eet alleen vloeibaar voedsel. De oorzaak hiervan is dat zij anderhalf jaar geleden bijna stikte tijdens het eten. Door haar nieuwe manier van eten krijgt zij per week maar 1400 calorieën binnen, waardoor ze enorm veel gewicht verliest. De specialisten proberen Whitneys bizarre eetpatroon te doorbreken.

Addicted to cheeseburgers

4,0 24 x
De 28-jarige Dave Nunley lijkt een normaal leven te leiden, maar niets is minder waar. Dave heeft namelijk een bizarre eetgewoonte: hij vertikt het om warme maaltijden te eten. In plaats daarvan eet hij vooral cheddarkaas. Kunnen de specialisten hem helpen om zijn angst voor warme maaltijden te overwinnen?

Addicted to French fries

3,0 20 x
De 29-jarige Amber is zo verslaafd aan het eten van friet, dat ze weigert om ook maar iets anders te eten. Voor haar bestaat het ontbijt, de lunch en het avondeten uit frietjes. Omdat ze bang is dat deze aandoening overslaat op haar dochtertje, vraagt ze de specialisten nu om hulp.
Archief