Bon Dia Brugklas!

Bon Dia Brugklas! gemist?

Mei 2023

Weekoverzicht

3,0 9 x
Brugklasser Romy verhuist naar Curaçao en maakt kennis met haar nieuwe klasgenoten. Hoe is het om je leven opnieuw op te bouwen aan de andere kant van de wereld? En hoe is het om je plek te vinden in een compleet nieuwe brugklas?
10:18

Seizoen 14, Aflevering 22 - Gijs op bezoek bij Romy (1)

4,0 15 x
Romy twijfelt over haar verkering met Gijs, maar heeft geen idee dat hij op dat moment thuis op haar zit te wachten. En dan begint Kenley ook nog eens moeilijk te doen.

Seizoen 1, Aflevering 21 - Tom & Jayden op onderzoek naar ...drugs?!

3,0 5 x
Tom vindt een vreemd koffertje bij het strand. Hij denkt een drugszaak op het spoor te zijn. Gelukkig helpt Jayden hem met zijn onderzoek.
April 2023

Weekoverzicht

4,0 6 x
Stel je voor... Je verhuist naar de andere kant van de wereld, laat al je vrienden achter en kan je draai niet meteen vinden op de nieuwe bestemming. En ook je prille liefdesgeluk wordt flink op de proef gesteld door een afstand van 7800 kilometer. Dat is precies wat er gebeurt met brugklasser Romy. Ze verhuist naar Curaça...

Seizoen 1, Aflevering 20 - Gijs scoort een vliegticket naar het paradijs

4,0 5 x
Gijs zet alles op alles om naar Romy toe te kunnen, en met succes: zijn moeder geeft eindelijk toestemming. Hij heeft dan ook geen idee dat Romy ondertussen toch wel serieus begint te twijfelen aan hun verkering.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Kenley & Romy gaan cliffjumpen (2)

3,0 13 x
Gijs vindt het lastig dat hij Romy zo weinig spreekt en als hij haar dan eindelijk te pakken krijgt, blijkt dat ze met een andere jongen op het strand zit. Hij wordt jaloers en besluit haar op te zoeken.

Seizoen 1, Aflevering 18 - Kenley & Romy gaan cliffjumpen (1)

4,0 3 x
Kenley begint te vermoeden dat hij wel kans maakt bij Romy. Ze heeft dan misschien verkering, maar dat houdt toch geen stand.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Jayden en zijn kapotte karma

4,0 13 x
Jayden mist een belangrijke baseballtraining, omdat hij straf kreeg nadat hij met Tom op het schoolplein aan het overgooien was. Tom weet de straf te ontlopen, wat Jayden nog bozer maakt.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Cher & Denzel op stiekeme date (3)

3,0 10 x
Cher probeert voor haar vader te verbergen dat ze iets met Denzel heeft, maar ziet door Hope in dat ze eerlijk moet zijn: ze is er klaar mee om de perfecte dochter te spelen.

Seizoen 1, Aflevering 3 weekoverzicht

3,0 4 x
Brugklasser Romy verhuist naar Curaçao en maakt kennis met haar nieuwe klasgenoten. Hoe is het om je leven opnieuw op te bouwen aan de andere kant van de wereld? En hoe is het om je plek te vinden in een compleet nieuwe brugklas?
Archief