Breaking Business

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 - Preventieve Gezondheid

27 x
We nemen een kijkje achter de schermen bij partijen die (milieu)bewust en gezond bezig zijn. Samen met de bekende internist en zorgondernemer Sabine Pinedo ontdekken we hoe preventieve gezondheid werkt.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Wereld Van Golf

15 x
We duiken in de wereld van de golfsport. Van het aanleggen en onderhouden van de golfbaan tot de golfswing en alles wat daar tussen zit.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Triatlon

16 x
We duiken in de intrigerende wereld van triatlon. Hierin zijn training, materiaal, voeding en lifestyle minutieus op elkaar afgestemd. Dit alles om zo fit en fris mogelijk aan de start te staan van de volgende challenge. Let's get ready for Race Day!

Seizoen 1, Aflevering 2 - Unexpected Padel

55 x
Wie en wat zitten er achter de razend populaire sport Padel? De sport heeft veel weg van tennis en squash en is de laatste jaren enorm gegroeid in Nederland. Waarom zijn de mensen die aan deze sport beginnen niet meer weg te slaan van de Padel-baan?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Van Graan Tot Glas

35 x
Hoe komt het dat Craft Beer zo populair is? We nemen je mee in de wereld van het maken van ambachtelijk bier. Negen verschillende bedrijven laten hun proces zien, van graan tot glas.
Archief