Busje Komt Zo

Laatste aflevering
44:32
Busje Komt Zo

Paul gaat langs bij een bruidsfotoshoot in Caraïbische sferen, riskeert zijn leven voor Bianca en bezorgt een Katwijkse familie een onvergetelijke kerst.

Busje Komt Zo gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
45:31
Paul treedt met verve in de voetsporen van ABBA, probeert Dordrecht lekker te krijgen voor Afrikaans eten met een percussieband en hij kruipt in de huid van Mary Poppins als hij oppast op de achtjarige James.
44:47
Olympisch kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen geeft een fietsles aan doktersassistente Durna. Verder ziet Thea nog één keer het strand en gaat Paul de paintballbaan op met de vrijgezelle student Thomas.
44:11
Paul gaat internationaal met zijn bus en tankt goedkoop in Duitsland. Rinke wil zijn vrouw Christel en haar vijf zonen een verwendag geven en Paul leert alles over de perfecte Pavlova. De bus rijdt van het Duitse Vreden naar Aalten en Arnhem.
46:22
Politiek duider van de NOS Ron Fresen wordt op zijn laatste werkdag opgehaald. En er gaat een gezellig trio mee in de bus op weg naar een internationaal beroemd orkest. De bus rijdt van Gilze naar Middelburg en Hilversum.
45:07
Paul is knorrig omdat hij moet werken op de dag van de songfestivalfinale. De speciaal aangeklede bus rijdt van Helmond naar Rotterdam en Sassenheim. Maar redt Paul het om vóór de puntentelling thuis te zijn?
Archief