Busje Komt Zo

Busje Komt Zo gemist?

Seizoen 2
44:32

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 9 x
Paul gaat langs bij een bruidsfotoshoot in Caraïbische sferen, riskeert zijn leven voor Bianca en bezorgt een Katwijkse familie een onvergetelijke kerst.
45:31

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 8 x
Paul treedt met verve in de voetsporen van ABBA, probeert Dordrecht lekker te krijgen voor Afrikaans eten met een percussieband en hij kruipt in de huid van Mary Poppins als hij oppast op de achtjarige James.
44:47

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 17 x
Olympisch kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen geeft een fietsles aan doktersassistente Durna. Verder ziet Thea nog één keer het strand en gaat Paul de paintballbaan op met de vrijgezelle student Thomas.
44:11

Seizoen 2, Aflevering 3

4,3 42 x
Paul gaat internationaal met zijn bus en tankt goedkoop in Duitsland. Rinke wil zijn vrouw Christel en haar vijf zonen een verwendag geven en Paul leert alles over de perfecte Pavlova. De bus rijdt van het Duitse Vreden naar Aalten en Arnhem.
46:22

Seizoen 2, Aflevering 2

4,5 19 x
Politiek duider van de NOS Ron Fresen wordt op zijn laatste werkdag opgehaald. En er gaat een gezellig trio mee in de bus op weg naar een internationaal beroemd orkest. De bus rijdt van Gilze naar Middelburg en Hilversum.
45:07

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 26 x
Paul is knorrig omdat hij moet werken op de dag van de songfestivalfinale. De speciaal aangeklede bus rijdt van Helmond naar Rotterdam en Sassenheim. Maar redt Paul het om vóór de puntentelling thuis te zijn?
Seizoen 1
44:44

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 19 x
Paul reist na zes jaar weer af naar Londen voor een interview met Adele, die deze maand met een nieuw album komt. Paul, chauffeur Martijn en voice-over Hans Kesting steken met de boot het Kanaal over, om met de zangeres te praten die Paul zo vaak in zijn shows te gast had.

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 13 x
Paul en Hans werken een bucketlist af van vijf hockeyvriendinnen, er staan bijzondere instrumenten centraal, en Paul en Hans houden het niet droog. Busje rijdt van Almere naar Den Haag, Vlaardingen en Haarlem.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 25 x
Paul en Hans bezoeken Delta Budhi in Leeuwarden, eten een pannenkoek met Opa Marinus van 101 in Ommen en sluiten de boel swingend af.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 16 x
Paul ziet erg op tegen de overnachting, maar gelukkig gaat voice-over Hans mee. Verder brengt hij Wouter naar zijn beenamputatie, pikt hij een olympische medaillewinnaar op en heeft hij een enerverende middag met eenzame ouderen in Blijdorp.
Archief