Busje Komt Zo

Seizoen 1
44:44

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 5 x
Paul en Hans bezoeken Delta Budhi in Leeuwarden, eten een pannenkoek met Opa Marinus van 101 in Ommen en sluiten de boel swingend af.
44:44

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 8 x
Paul reist na zes jaar weer af naar Londen voor een interview met Adele, die deze maand met een nieuw album komt. Paul, chauffeur Martijn en voice-over Hans Kesting steken met de boot het Kanaal over, om met de zangeres te praten die Paul zo vaak in zijn shows te gast had.
46:43

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 3 x
Paul ziet erg op tegen de overnachting, maar gelukkig gaat voice-over Hans mee. Verder brengt hij Wouter naar zijn beenamputatie, pikt hij een olympische medaillewinnaar op en heeft hij een enerverende middag met eenzame ouderen in Blijdorp.
45:11

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 11 x
Paul viert het pensioen van de dertienjarige Tim en brengt een verrassend huwelijkscadeau naar Helmond. Het cadeau ligt alleen de hele dag nogal in de weg in de bus. Busje komt zo reist van Kapelle via Hoofddorp naar Helmond.
49:53

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 17 x
Paul wil het goedmaken met een mevrouw in Culemborg die hij jaren geleden heeft gekrenkt. Maar met wat? Simon Keizer gaat samen met Paul een alternatieve straatprijs uitreiken en de perfecte Paul lookalike is gevonden. Busje Komt Zo van Eindhoven via Volendam en Callantsoog naar Culemborg.
Archief