Cobra 11

Seizoen 18
45:11

Seizoen 18, Aflevering 1 - Gestohlene Liebe

3,0 4 x
De dood van een verloskundige leidt Ben en Semir naar de jonge vrouw Sonja Westfeld, die vrijwilligerswerk doet in een kinderdagverblijf. Sonja draagt een groot geheim met zich mee. Gaandeweg blijkt er een verband tussen Sonja en de crimineel Lukowitsch te zijn. En welke rol speelt de sponsor van het kinderdagverblijf?
Seizoen 19
44:42

Seizoen 19, Aflevering 16 - Auf eigene Gefahr

3,0 0 x
Semirs 15-jarige dochter woont bij haar moeder en stiefvader. Op een dag belt ze Semir op en vertelt ze dat ze zich bedreigd voelt. Voordat ze meer kan vertellen, wordt het contact verbroken. Ze lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. Samen met Alex haalt Semir de onderste steen boven om zijn dochter te vinden.
44:01

Seizoen 19, Aflevering 15 - Der Beschützer

4,0 4 x
Alex en Semir raken betrokken bij een spectaculaire achtervolging. De bodyguard Matthias Licht maakt jacht op Russische gangsters die de villa van zijn baas, een bankier, waren binnengedrongen. Matthias is ervan overtuigd dat ze zijn baas wilde ontvoeren. Als de bendeleden opnieuw toeslaan, ontvoeren ze het dochtertje van ...
45:45

Seizoen 19, Aflevering 14 - Jump

4,0 1 x
Alex zit drie bankovervallers op de hielen die op motoren zijn gevlucht. Hij slaagt erin om een van de bankovervallers aan te houden en dwingt hem zijn helm af te doen. Alex is compleet verrast als hij de bankovervaller, een vrouw, herkent. Hij laat haar ontkomen en verzwijgt het incident voor Semir. Vervolgens onderzoekt ...
46:43

Einsame Entscheidung

3,0 6 x
Ben en Semir zitten achter de drugssmokkelaar Van Bergen aan en worden hierbij ondersteund door de douane. Ben kan hierdoor samenwerken met zijn mooie vriendin, Nina Becker, die rechercheur bij de douane is. Van Bergen weet voor de zoveelste keer te ontkomen aan zijn arrestatie. Er moet een lek bij de douane zijn.
46:30

Wilde Tiere

4,0 4 x
Gangsters zitten achter een man aan. Hij weet uiteindelijk aan zijn belagers te ontkomen door de tussenkomst van Ben. De vluchtende man blijkt Marco Bernhartz te zijn, een dierenverzorger en voormalig politieagent die eerder betrokken was bij duistere praktijken.
44:51

Das Aupairgirl

4,0 4 x
Semir en Ben halen op de luchthaven Semirs nieuwe au pair, Maria Fuentes, op, die een beeldschone latina blijkt te zijn. In eerste instantie hebben de mannen niet in de gaten dat de jonge vrouw wordt gevolgd. De schijnbaar onschuldige Maria blijkt niet wie ze beweert te zijn. Ben en Semir komen erachter dat er twee ton coc...
45:28

Bestellt, entführt, geliefert

4,0 10 x
De 18-jarige Sarah Schubert is verdwenen. Ben en Semir denken dat ze in handen van een mensenhandelaar is gevallen die het voorzien heeft op jonge vrouwen. De vrouwen worden op het internet uitgezocht, dan ontvoerd en vervolgens aan rijke buitenlanders verkocht.
45:37

Operation Hiob

4,0 8 x
Er wordt een grote hoeveelheid botox gestolen bij een firma. Semir en Ben denken niet dat het gif voor de schoonheidsindustrie is bedoeld. De daders moeten voorkennis hebben gehad. De nieuwe vriendin van Bonrath wordt ervan verdacht medeplichtig te zijn.
45:28

Ohne Gewissen

4,0 9 x
Een misdadiger dreigt met een radioactieve bom Keulen te vernietigen, tenzij hij 25 miljoen euro krijgt. Het leven van een 8-jarig meisje dat leukemie heeft, hangt af van het beenmerg van de crimineel. Het is daarom uitermate belangrijk dat Ben en Semir de man levend in handen krijgen.
Archief