Cold Feet

Cold Feet gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Cold Feet

Pete en Jenny leggen een bucketlist aan, David twijfelt of hij weer contact moet opnemen met Robyn en Adam heeft plannen om met zijn busje op reis te gaan. Karen krijgt een fantastisch aanbod.

Mei 2020
Robyn staat Adam bij. Tussen Matt en Olivia loopt het niet lekker, Pete heeft het moeilijk en Jenny en Sheila stuiten op een belangrijk document dat hen nog verder uit elkaar dreigt te drijven.
April 2020
Als Barbara in het ziekenhuis belandt, overdenkt Karen de relatie met haar eigen moeder. Een tragische gebeurtenis brengt Pete in acute geldnood en Adam vraagt zich af waarom Laura hem ontloopt.
Adam gaat op zoek naar Laura. Jenny en Karen verheugen zich op een meidenweekend, maar krijgen twee ongenode gasten mee. De drie amigo's gaan op avontuur voor een goed doel. Dit loopt niet als gepland
Nu Adam en Karen onder één dak wonen, is dat voor alle betrokkenen wennen. Pete bereidt zich voor op zijn taak als lid van een jury bij een rechtszaak. David treft onverwachts een oud-collega.
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.
Jenny wil samen met Pete hun oude leven weer oppakken. David moet er aan wennen dat Karen en Adam nu iets moois hebben samen. Adam ligt onder vuur op zijn werk en probeert daar iets aan te doen.
Mei 2019
Het lukt Adam en Karen niet langer om hun prille verhouding te verbergen, David maakt kennis met de eigenaresse van een koffietent en Jenny krijgt vlak voor haar optreden een klap te verwerken.
Jenny ondergaat haar eerste chemokuur, David kan zijn penibele situatie steeds lastiger verbergen en Karen komt erachter wie de werkelijke auteur is van een potentiële bestseller.
Pete verdenkt Jenny van overspel. Adam kan Karen niet uit zijn hoofd zetten, maar zij koppelt hem aan een vriendin. Jenny kan haar gezondheidstoestand niet langer voor haar familie verbergen.
April 2019
Terwijl Adam junior zich voorbereidt op zijn grote festivaloptreden, begint het ontwijkende en stiekeme gedrag van Jenny steeds meer op te vallen bij Pete. Adam en Karen komen dichter bij elkaar.
Adam besluit in therapie te gaan en doet een pijnlijke ontdekking. Jenny maakt ruzie op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Karen maakt zich zorgen over Ellie en Pete heeft spijt van zijn aanbod.
De vrienden treffen elkaar op de bruiloft van een oude bekende. Adam loopt een blauwtje, Pete verricht een heldendaad, David komt in opstand tegen zijn werkgever en Jenny merkt een verandering op.
Maart 2018
Wanneer Davids dochters worden bedreigd, neemt hij het heft in eigen hand om de zaak recht te zetten. Adam geeft Pete relatieadvies met desastreuze gevolgen. Wanneer Davids dochters worden...
Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet. Pete...
Karen gaat gebukt onder stress en staat op het punt om terug te vallen in een slechte gewoonte. Adam besluit mee te gaan op teambuildingsweekend maar hij heeft gauw spijt van zijn impulsieve...
Een geheim uit Tina's verleden laat een andere kant van Adam zien. Tina kan het voorval snel achter zich laten maar Adam heeft hier moeite mee. David vindt een manier om uit zijn schulden te...
Liv en Matthew komen voor een moeilijke keuze te staan, die Karen doet beseffen dat haar aandacht teveel naar haar bedrijf is gegaan. Ondertussen zijn de Giffords druk met hun eigen familiedrama....
Februari 2018
David heeft een oogje op een aantrekkelijke klant en Jenny wordt gevraagd te kiezen tussen vriendschap en carrière. Ondertussen ontstaat er een groot misverstand tussen Tina en Adam. David neemt...
Jenny probeert haar carrière op een hoger niveau te tillen maar heeft hiervoor Pete's steun nodig. Adam droomt van de volgende stap in zijn relatie met Tina, maar wil zij dit wel? Jenny probeert...
Archief