Creator Camp

Creator Camp gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 125 (Het eindfeest)

3,0 26 x
De creators sluiten het kamp af met een groot feest. Alleen Vicky mag van haar vader niet er bij zijn, de creators besluiten haar te helpen.

Seizoen 1, Aflevering 124 (Wil je verkering?)

3,0 17 x
Vicky pusht Zef om voor het einde van het kamp nog verkering aan Saar te vragen, ze is ervan overtuigd is dat Saar ja gaat zeggen. Maar is dat wel zo?

Seizoen 1, Aflevering 123 (Onderkin selfie)

4,0 30 x
Er worden on-charmante foto's van Felice op Insta geplaatst. Felice verdenkt Cas, maar is hij wel de dader?

Seizoen 1, Aflevering 122 (Video slachtoffers)

4,5 33 x
Asha wil Cas op zijn nummer zetten, als die haar met een grappig bedoelde video voor schut heeft gezet. Maar dat blijkt minder eenvoudig dan ze dacht.

Seizoen 1, Aflevering 21 (Kijk mam!)

4,0 15 x
Als Dyanthe een promotievideo van het kamp wil maken, ziet Felice dit als haar kans om haar moeder te laten hoeveel talent ze heeft.

Seizoen 1, Aflevering 20 (Vega verliefd)

3,0 11 x
Zef gaat viral met een video over vegetarisch eten. Saar besluit uit enthousiasme ook vegetariër te worden, maar is Zef wel helemaal eerlijk?

Seizoen 1, Aflevering 19 (Raar maar Saar)

3,0 17 x
Saar wordt verrast door een gastles van een oude Insta bekende. Ze probeert hem te ontlopen, zodat Zef geen verkeerde indruk van haar krijgt.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Wiens idee is het?)

4,5 19 x
Asha is teleurgesteld wanneer blijkt dat Kelly haar idee voor een craft video heeft gekopieerd. Maar is ze wel boos op de juiste persoon?

Seizoen 1, Aflevering 13 (Vind je me leuk?)

3,0 21 x
Saar weet niet hoe ze Zef moet laten zien dat ze hem leuk vindt. Tijdens een video opdracht probeert ze erachter te komen hoe hij over haar denkt, krijgen ze verkering?

Seizoen 1, Aflevering 12 (Check mijn foodtruck)

4,0 12 x
Cas is het beu om elke dag hetzelfde te ontbijten, hij bedenkt een oplossing waar het hele kamp blij van wordt, Felice heeft haar twijfels.
Archief