Creator Camp

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 (Vega verliefd)

3,0 10 x
Zef gaat viral met een video over vegetarisch eten. Saar besluit uit enthousiasme ook vegetariër te worden, maar is Zef wel helemaal eerlijk?

Seizoen 1, Aflevering 9 (Het liedje van een ander)

3,0 14 x
Als Saar een liedje van iemand anders vindt en Felice er zo van onder de indruk is dat ze het wil gebruiken voor een opdracht, verzwijgt Saar dat het niet van haar is. Camille Dhont speelt een gastrol in deze aflevering.

Seizoen 1, Aflevering 19 (Raar maar Saar)

3,0 15 x
Saar wordt verrast door een gastles van een oude Insta bekende. Ze probeert hem te ontlopen, zodat Zef geen verkeerde indruk van haar krijgt.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Pimp je hangout)

3,0 12 x
Cas vindt per toeval een oude verlaten caravan. Met behulp van Vicky maakt hij er een nieuwe hang-out van. Maar dat vindt de vader van Vicky niet zo'n goed idee.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Wiens idee is het?)

4,5 17 x
Asha is teleurgesteld wanneer blijkt dat Kelly haar idee voor een craft video heeft gekopieerd. Maar is ze wel boos op de juiste persoon?

Seizoen 1, Aflevering 7 (Lekker stoer doen)

3,0 14 x
Saar krijgt het benauwd als zij met Zef van rol moet ruilen. Ze schakelt de hulp van Asha in, maar dat pakt niet uit zoals gehoopt.

Seizoen 1, Aflevering 124 (Wil je verkering?)

3,0 16 x
Vicky pusht Zef om voor het einde van het kamp nog verkering aan Saar te vragen, ze is ervan overtuigd is dat Saar ja gaat zeggen. Maar is dat wel zo?

Seizoen 1, Aflevering 12 (Check mijn foodtruck)

4,0 11 x
Cas is het beu om elke dag hetzelfde te ontbijten, hij bedenkt een oplossing waar het hele kamp blij van wordt, Felice heeft haar twijfels.

Seizoen 1, Aflevering 104 (Hoe lukt het om?)

4,0 26 x
Cas vindt Sofie leuk. Helaas levert hem dat vooral veel gedoe op met Felice, en levert het Felice een video op voor haar opdracht.

Seizoen 1, Aflevering 122 (Video slachtoffers)

4,0 32 x
Asha wil Cas op zijn nummer zetten, als die haar met een grappig bedoelde video voor schut heeft gezet. Maar dat blijkt minder eenvoudig dan ze dacht.
Archief