Crossing Lines

Crossing Lines gemist?

Mei 2019
45:41

The Team: Part I

4,0 5 x
Het team ontdekt overeenkomsten tussen de manier waarop gedetineerden in Praag en Lille uit de gevangenis zijn ontsnapt. De uitbraken blijken gecoördineerd te zijn. Ze beseffen dat iemand een bende gespecialiseerde criminelen samenbrengt om gewelddadige juwelenroven te plegen. Eva blijft in Spanje nadat ze meent haar vader...
44:51

The long way home

4,0 5 x
Eva bezoekt een festival in haar geboortestad in Italië. Tijdens de festiviteiten spoelt op het strand het lichaam van een backpacker aan. Er zijn in de loop van de tijd meerdere backpackers verdronken. De politie gaat ervan uit dat het ongevallen betreft. Eva wordt gebeld door een mysterieuze man. Hij heeft informatie ver...
44:55

Family ties

3,0 9 x
Er wordt een verontrustend aantal doden gerapporteerd, nadat een lading vervuilde cocaïne in de straten van Londen is terechtgekomen. Lennon vraagt de hulp van de ICC bij het oplossen van deze zaak.
45:49

Truth and consequences

4,0 5 x
Een filmregisseur, een artiestenmanager en een journalist worden op brute wijze vermoord. De moorden tonen veel overeenkomsten en er blijkt een verband te zijn. De filmster Audrey Améris raakt vermist. Het team moet een wirwar van moorden, wraakacties en doofpotaffaires ontrafelen.
44:51

The velvet glove

3,0 12 x
Een groep mooie vrouwen verleidt oudere mannen met als doel om met hen te trouwen. Vervolgens worden de mannen vergiftigd en gaan de jonge vrouwen ervandoor met hun fortuin. Het team doet hier onderzoek naar. Al snel blijkt dat het vergif dat de bende gebruikt heel moeilijk te traceren is.
45:47

Everybody will know

4,0 11 x
Het team duikt in de wereld van cyberpesten, nadat er intimiderende sms'jes en belastende video's zijn verstuurd aan een stel tieners. Als gevolg daarvan pleegden de tieners zelfmoord. Het team probeert te voorkomen dat het volgende slachtoffer een einde aan zijn leven maakt. Sebastians gokverslaving is gelekt naar de pers.
45:05

The homecoming

3,0 11 x
Amanda Andrews, Hickmans voormalige partner, is een trailer met ontvoerde jonge vrouwen op het spoor. Het blijkt een val te zijn van Genovese, een oude vijand van Amanda en Hickman. Als Genovese in New York wordt gesignaleerd, reist het team terug naar Amerika. Samen met Amanda lokt Hickman Genovese in de val.
45:00

The kill zone

4,0 8 x
Het team heeft er een nieuw lid bij, Arabela. Een wraakzuchtige sluipschutter vermoordt willekeurig onschuldige mensen met als doel een internationaal platform voor zijn extremistische eisen. Een vuurgevecht in de bergen van Oostenrijk plaatst Louis in een hachelijke situatie. Rebecca vervult opnieuw de rol van openbaar aa...
45:07

The rescue

3,0 13 x
Het team heeft slechts 24 uur om Louis en Rebecca te vinden, anders worden ze vermoord. De druk op het team is enorm, omdat ze weten dat beiden gemarteld worden. Dorn trekt alles uit de kast om Dimitrov uit te schakelen.
Februari 2018
45:04

New scars / old wounds (part 1)

3,0 13 x
Michel ontdekt nieuwe informatie die mogelijk leidt tot de arrestatie van aartsvijand Alexander Dimitrov. Ondertussen wordt een vrouw dood gevonden en raakt een andere vermist. Alle sporen leiden naar Carl Hickman.
Archief