Daten Met Dieren

Daten Met Dieren gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1

3,0 5 x
Lois kiest haar konijnendate op basis van... poep! Is het een match en slaat de liefde over? Of gaat Lois zonder konijnen naar huis?

Seizoen 1, Aflevering 6 - Sami

3,0 6 x
Sami gaat op date met poesjes; hij is namelijk op zoek naar een real life kattenfilmpje. Helaas mogen de poesjes niet mee naar huis, omdat hij op de zevende verdieping in een flat woont. Maar dat maakt de date niet minder spannend. Hebben Sami en de katten een klik?

Seizoen 1, Aflevering 5 - Sohaily

3,0 2 x
Sohaily haar lievelingsdier is een schildpad, máár ze komt toch daten met konijnen. Waarom? Een konijn kun je veel beter aaien. Met welke konijnen zal Sohaily de grootste klik hebben?

Seizoen 1, Aflevering 4 - Fabian en Marcus

4,0 15 x
De broertjes Marcus en Fabian willen héél graag een hond, om trucjes mee te leren en mee rond te rennen. Ze gaan drie keer op date met drie verschillende honden. Met welke trouwe viervoeter spatten de vonken er vanaf? De speelse terriër Beauty, de blinde maar blije Jake of toch de energieke labrador Job?

Seizoen 1, Aflevering 3 - Elsa

4,0 3 x
Elsa wil graag een lieve kitten om mee te knuffelen. Ze gaat op een dubbeldate met de katten Olaf en Kwak. Weet één van deze poezelige beestjes haar hart te veroveren of blijft de liefde uit?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Danea

4,0 1 x
Danea is gevlucht uit Syrië, maar haar katten konden helaas niet mee. Ze kan daarom niet wachten om weer eens een gezellige kattendate te hebben. Welk harige vriendje is haar ideale droomkat?
Archief