De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Seizoen 1
40:15

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 15 x
De bestelbus van Clemens begint gevaarlijk te slingeren op de A9. Hij weet de bus op tijd stil te zetten, maar wel op een plek waar het verkeer op maximumsnelheid voorbijraast. De aircopomp van de auto van bomensnoeier Coen is kapot. Het is pech op een cruciaal moment, want zijn vrouw kan elk moment bevallen!
39:37

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 20 x
Agnes en Jaqueline zijn onderweg naar het ziekenhuis, maar ze komen met een rokende auto langs de A28 te staan. En de weg naar Hilversum is nog lang. De gloednieuwe scooter van Joyce begeeft het al na 24 uur. Wegenwacht Tom helpt haar uit de brand, omdat de leverancier weigert te helpen.
41:01

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 28 x
Wegenwacht Gerbert zorgt ervoor dat de pick-uptruck van de kleurrijke Arie weer goed kan remmen. Lotte's ritje naar kantoor had heel anders af kunnen lopen door haar oververhitte remmen, maar gelukkig stopte ze net op tijd. De alleenstaande moeder Angela wordt geholpen door Johan. Hij bespaart haar een reparatie aan de wat...
40:43

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 19 x
De ratelende Volvo van huisschilder annex student Syl is stilgevallen met maar liefst zeven foutmeldingen in de motor! Toch lukt het wegenwacht Johan de auto weer aan de praat te krijgen. En ook voor panne met de scootmobiel kun je de wegenwacht bellen. Tom helpt meneer Bosch als zijn steun en toeverlaat het niet meer doet.
40:22

Aflevering 3

3,0 13 x
Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.
41:07

Aflevering 2

4,0 20 x
Realityserie waarin Jochem van Gelder Nederlandse hulpverleners volgt die automobilisten helpen die met pech langs de weg zijn beland.
39:20

Aflevering 1

2,5 30 x
Jochem van Gelder gaat op pad met wegenwacht Hélène Mourik. Deze stoere vrouw is al veertien jaar actief op de snelweg. Jochem en Hélène plukken Wilma, haar hond, zus en zwager van de A10. Ze zijn daar stil zijn komen te staan in een gloednieuwe auto, rechtstreeks uit de garage. En wegenwacht Johan Helfenstijn helpt de fam...
Archief