De Casagrandes

Februari 2021

Seizoen 2 (Fool's Gold / Flight Plan)

3,0 5 x
When they find a treasure map, the Casagrandes go on a wild search for Pancho Villa's gold. // Frida and Carlos go on a fancy plane ride, but Carl and CJ try to sneak on for an adventure of their own.

Seizoen 2 (Goedmaakreis / Kortaf)

4,0 8 x
Ronnie Anne en Bobby vinden een oud jaarboek van Maria's school.

Seizoen 2 (Griezelig falen / Ei-llende)

3,0 7 x
Ronnie Anne en haar vrienden willen het record evenaren van de Vier Zonder Vrees. // De familie kijkt naar een worstelwedstrijd met La Tormenta, als de tv opeens raar doet.

Seizoen 2 (De jongen speelt in beeld / Uit de kunst)

3,0 8 x
Carl's liefde voor speelgoed zorgt ervoor dat hij filmpjes gaat maken over het uitpakken ervan. // Frida exposeert in de galerie van Romeo en haar kunst zal geveild worden voor het goede doel.
December 2020

Seizoen 1, Aflevering 20 (Dat heeft met liefde niks te maken / Toets M voor mosterd)

3,0 8 x
Bobby brengt spullen naar buurjongen Alexis voor z'n verjaardagsfeestje. Er is een goochelaar en Bobby mag blijven kijken. // Great Lakes City houdt een hotdog wedstrijd. De winnaar krijgt een reis naar Wenen.

Seizoen 1, Aflevering 21 (Vervloekt!)

4,0 10 x
Ernesto Estrella komt naar Great Lakes City om zijn nieuwe boek te promoten. Rosa is in de wolken en wil vooraan staan voor handtekeningen. Bij de boekwinkel laat Ernesto online weten dat hij niet komt, omdat er ongeluk boven de stad hangt.
Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 16 (Raad eens wie boodschappen doet voor het avondeten? / Nieuwe huisgenoot)

3,0 13 x
Rosa vraagt Ronnie Anne om boodschappen te halen voor het avondeten. // Vito kopt aan bij de Casagrandes; zijn appartement staat onderwater en hij heeft tijdelijk onderdak nodig.
September 2020

Seizoen 1, Aflevering 12 (Burger Blast / Een vriend of niet)

3,0 9 x
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. // Par wordt een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen op 1 ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.

Seizoen 1, Aflevering 11 (V.I.Prikkelbaar / Señor Klas)

3,0 22 x
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De hele familie krijgt vrijkaarten voor het optreden, maar of dat zo'n goed idee is. // Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Trend spel / Deze vogel is gevlogen)

4,0 9 x
Ronnie Anne was cool in Royal Woods; ze wist alle nieuwste dingen. Maar in Great Lakes City loopt ze zwaar achter en ze wil graag ook daar cool zijn. // Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
Archief