De Casagrandes

De Casagrandes gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 (Trend spel / Deze vogel is gevlogen)

4,5 29 x
Ronnie Anne was cool in Royal Woods; ze wist alle nieuwste dingen. Maar in Great Lakes City loopt ze zwaar achter en ze wil graag ook daar cool zijn. // Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Vertrek spel / Monster kassa)

4,0 17 x
Ronnie Anne en Bobby gaan voor het eerst een weekend naar hun vader en zijn opgetogen. // Margarita is naar New Orleans geweest en heeft een spooktour meegemaakt, wat ze geweldig vond.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Vlug markt / Imita-niet)

3,0 34 x
Lori en Bobby vieren de dag dat ze samen hun eerste pizza aten. // Carlitos doet iedereen na, behalve Ronnie Anne. Ze is bang dat hij haar niet leuk vindt en doet alles om dat om te draaien.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Operatie pap)

2,0 21 x
Arturo komt een weekend naar de stad. Ronnie Anne probeert het haar vader zo naar de zin te maken, dat hij niet meer terug wil naar Peru. Als dat niet lukt, gooit ze het over een andere boeg om te zorgen dat hij blijft.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Stress test / Hoe train je, je Carl)

3,0 17 x
Iedereen probeert Bobby te helpen, zodat hij niet dicht klapt tijdens zijn BAT test voor de vervolgopleiding. // Mevrouw Chang heeft iedereen uitgenodigd om te komen logeren in de dierentuin. Carl wil dolgraag Keyon zien, dus bedenkt hij iets.

Seizoen 2 (Fool's Gold / Flight Plan)

3,0 13 x
When they find a treasure map, the Casagrandes go on a wild search for Pancho Villa's gold. // Frida and Carlos go on a fancy plane ride, but Carl and CJ try to sneak on for an adventure of their own.

Seizoen 2 (Goedmaakreis / Kortaf)

4,0 34 x
Ronnie Anne en Bobby vinden een oud jaarboek van Maria's school.

Seizoen 2 (Griezelig falen / Ei-llende)

3,0 34 x
Ronnie Anne en haar vrienden willen het record evenaren van de Vier Zonder Vrees. // De familie kijkt naar een worstelwedstrijd met La Tormenta, als de tv opeens raar doet.

Seizoen 2 (De jongen speelt in beeld / Uit de kunst)

3,0 22 x
Carl's liefde voor speelgoed zorgt ervoor dat hij filmpjes gaat maken over het uitpakken ervan. // Frida exposeert in de galerie van Romeo en haar kunst zal geveild worden voor het goede doel.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 (Dat heeft met liefde niks te maken / Toets M voor mosterd)

3,0 24 x
Bobby brengt spullen naar buurjongen Alexis voor z'n verjaardagsfeestje. Er is een goochelaar en Bobby mag blijven kijken. // Great Lakes City houdt een hotdog wedstrijd. De winnaar krijgt een reis naar Wenen.
Archief