De Casagrandes

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 16 (Raad eens wie boodschappen doet voor het avondeten? / Nieuwe huisgenoot)

3,0 3 x
Rosa vraagt Ronnie Anne om boodschappen te halen voor het avondeten. // Vito kopt aan bij de Casagrandes; zijn appartement staat onderwater en hij heeft tijdelijk onderdak nodig.
September 2020

Seizoen 1, Aflevering 12 (Burger Blast / Een vriend of niet)

3,0 7 x
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. // Par wordt een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen op 1 ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.

Seizoen 1, Aflevering 11 (V.I.Prikkelbaar / Señor Klas)

3,0 13 x
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De hele familie krijgt vrijkaarten voor het optreden, maar of dat zo'n goed idee is. // Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Trend spel / Deze vogel is gevlogen)

4,0 6 x
Ronnie Anne was cool in Royal Woods; ze wist alle nieuwste dingen. Maar in Great Lakes City loopt ze zwaar achter en ze wil graag ook daar cool zijn. // Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
April 2020

Seizoen 1, Aflevering 5 (Arrh in de familie / Wie het vindt mag het houden?)

4,0 5 x
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. // Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar. Ze gaan trouw op zoek naar de eigenaar.
Maart 2020

Seizoen 1, Aflevering 8 (Nieuwe griezel / Gekwaakt)

3,0 7 x
Ronnie Anne en Bobby maken elke Halloween een griezelhuis en dit jaar een griezel mercado. Maar Ronnie Anne wil de stad in voor een tof feest. / Het is de Mexicaanse feestdag Dia de los Muertos. en Adelheid rouwt om haar huisdier Kikker.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Snack pact / Horrorscoop)

3,0 2 x
Rosa's kookkunst is onovertroffen. Tot er een tamale truck in de straat verschijnt. // Rosa is fan van tv-astroloog Ernesto Estrella. Hij voorspelt dat vuurteken mensen vandaag liefde zullen vinden.
Archief