De Hathaways: Een Geestige Familie

De Hathaways: Een Geestige Familie gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 22 (Spook-Bowlingbaan)

3,0 68 x
Miles en Taylor willen James' ouders helpen door het spook uit hun bowlingbaan te verjagen. Hierbij mag de identiteit van Miles niet bekend worden. Louie en Frankie zijn bezig met een rap-act. Michelle wil meer klanten trekken en verzint oplossingen.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Spookbakkerij)

3,0 10 x
Als Dikke Ronny zijn taartenzaak om de hoek vestigt breekt er paniek uit. Helemaal als blijkt dat Dikke Ronny het receptenboek van Michelle heeft gestolen. De meiden zinnen op wraak en schakelen de geesten in om hen te helpen.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Spookhond)

4,0 17 x
Taylor heeft ooit een hond gekregen voor haar verjaardag, maar bleek daar allergisch voor te zijn. Zodoende wil ze nooit worden herinnerd aan haar verjaardag. Miles wil haar verrassen en geeft haar een geest-hond cadeau.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Pilot)

4,0 38 x
Michelle, Taylor en Frankie verhuizen naar hun nieuwe woning.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Spookwedstrijd)

3,7 10 x
Michelle en Ray spreken met de kinderen af dat de jongens de meisjes niet meer mogen helpen met geestenkracht. Maar dan vernielt Michelle per ongeluk het werkstuk van Taylor en heeft ze zélf hulp nodig.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Haunted Sleepover)

3,0 8 x
Als nieuwste lid van de turnvereniging, is Taylor verantwoordelijk voor het organiseren van een logeerpartijtje. Helaas gooien Frankie en Louie roet in het eten en proberen ze Taylor en haar vrienden het huis uit te jagen.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Spookbabysitter)

3,0 43 x
Taylor wordt door leuke jongen Warren gevraagd zijn danspartner te zijn bij een stijldanswedstrijd. Ze kan alleen niet dansen en oefent daarom met Ray. Ondertussen moet Miles op Louie en Frankie passen, en daar heeft hij een behoorlijke kluif aan.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Spookbeer)

4,0 8 x
Louie komt gevangen te zitten in het lichaam van Zuster Nellie, de oude knuffelbeer van Taylor. Er wordt bij de Hathaways net een vlooienmarkt gehouden en de beer wordt verkocht aan Penelope, een verwend poppenmeisje.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Spookkinderen)

4,7 147 x
Michelle en Ray zijn er allebei van overtuigd dat de ander het makkelijker heeft met opvoeden. Ze besluiten daarop om elkaars kinderen voor een dag over te nemen.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 21 (Spook moeras)

4,0 33 x
Als Louie zijn level 2 examen niet heeft gehaald en Miles zijn level 6 examen wel loopt Louie weg van huis en komt in het spookmoeras terecht. Michelle heeft Scott aangenomen als extra hulp maar Scott blijk niet zo handig als verwacht.
Archief