De Kleine Boerderij

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6

10 x
Ank en Vincent planten nieuwe asperges. Inge brengt kippenresten naar een restaurant. De geiten van Veroon en Gerry geven melk, maar er is nog geen melkschuur. En hoe reageren de waterbuffels van Emma en Olivier als ze voor het eerst naar buiten mogen?

Seizoen 1, Aflevering 5

11 x
Ank is verdrietig omdat haar osje straks geslacht zal worden. Olivier vraagt zich af hoe hij verder moet boeren als Emma zwanger blijkt te zijn. Inge is trots op haar nieuwe kippenkar. Bij Veroon en Gerry bevalt de ene na de andere geit.

Seizoen 1, Aflevering 4

5 x
Veroon en Gerry hebben stress bij de bouw van hun nieuwe melkschuur. Ank en Vincent moeten een koe oormerken. Olivier is boos als de buffelstier niet in zijn nieuwe voerhek past. Inge brengt haar varken naar de slagerij.

Seizoen 1, Aflevering 3

10 x
Bij Veroon en Gerry leeft de bok zich uit als hij bij de geiten mag. Ank en Vincent organiseren een cursus permacultuur. Inge moet haar zoon de fles geven, maar ook een ondervoed biggetje. En krijgen Emma en Olivier vijftien waterbuffels in een verhuiswagen?

Seizoen 1, Aflevering 2

9 x
Ank en Vincent maken een hek tegen de reeën. Veroon en Gerry schrikken als ze een baal hooi openmaken. Inge maakt een kraamkamer voor zichzelf en voor varken Coby. Emma en Olivier krijgen een belangrijk telefoontje over hun buffels.

Seizoen 1, Aflevering 1

4 x
Emma en Olivier zijn teleurgesteld als de buffels niet drachtig zijn. De koeien van Ank en Vincent zijn ontsnapt. Gerry vertelt waarom hij liever tachtig uur per week met geiten werkt dan veertig uur op een kantoor. En Inge is boos over onze voedselverspilling.
Archief