De Legende Van Korra

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 (De openbaring)

3,0 3 x
Bolin en Mako krijgen te horen dat ze dertigduizend yuan in de prijzenpot van het kampioenschapstoernooi moeten storten om te mogen meedoen.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Een blad in de wind)

4,0 0 x
Korra's luchttraining bij Tenzin verloopt stroef. Ze krijgt het niet onder de knie. Ondertussen raakt ze gefascineerd door de professionele stuurderswedstrijden die in de stad plaatsvinden, en ze besluit een kijkje te nemen.

Seizoen 1, Aflevering 4 (De stem in de nacht)

4,0 2 x
Korra is na de confrontatie met Amon heel bang voor hem geworden. Maar een van de raadsheren van de stad, Tarrlok, wil haar bij zijn speciale gevechtsteam hebben zodat hij Amon kan verslaan en zijn macht in de stad kan vergroten.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Welkom in Republicasia)

4,3 2 x
Korra, de nieuwe Avatar, doorstaat de test om in training te gaan bij Tenzin.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Uit het verleden)

3,0 2 x
Korra is ontvoerd door Tarrlok, maar die verzint tegenover de politie het verhaal dat hij is aangevallen door de Gelijkwaardigen.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Het keren van het tij)

4,0 1 x
Korra is weer terecht, maar Amon opent nu de grote aanval op Republicasia. De raadsleden worden een voor een uitgeschakeld, behalve Tenzin. Ook het politiekorps wordt verslagen.

Seizoen 1, Aflevering 5 (Het heetst van de strijd)

4,0 4 x
Korra is verliefd geworden op Mako, maar hij gaat al met Asami. Bolin op zijn beurt heeft zijn oog op Korra laten vallen. Korra verklaart Mako de liefde, maar Mako wijst haar af.

Seizoen 1, Aflevering 6 (En de winnaar is…)

4,5 4 x
Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Nare gevolgen)

4,0 2 x
Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Een ontmoeting van uitersten)

4,0 1 x
Lin Beifong heeft haar ontslag aangeboden als chef van politie en haar opvolger is Saikhan.
Archief