De Ludwigs

De Ludwigs gemist?

December 2020

Seizoen 5 (Alarm)

4,6 418 x
Het huis is hermetisch afgesloten. Alle kinderen zitten opgesloten in een andere kamer. Sam krijgt een opdracht en moet codes kraken.

Seizoen 5 (Het gedicht)

4,4 148 x
De Ludwigs zingen luidkeels Sinterklaasliedjes bij de schoorsteen. De burgemeester en de wethouder komen langs met een speciaal verzoek. In het museum bewaren de Ludwigs een eeuwenoud Sinterklaasgedicht.

Seizoen 5 (Niet alleen)

4,7 79 x
Het waardevolle Sinterklaasgedicht is verdwenen uit het museum! Er moet nog iemand in het huis zijn, maar wie? En waar is de dief dan gebleven? Hij kan immers het huis niet uit. De Ludwigs beginnen een speurtocht.

Seizoen 5 (Raadsels)

4,0 27 x
Een muziekstuk op de piano en de wereldkaart in de keuken blijken belangrijke aanwijzingen te zijn bij het oplossen van de raadsels. Maar wat is het verband? In het huis klinken vreemde geluiden.

Seizoen 5 (Waar rook is)

4,0 30 x
Bennys surprise staat nog in de oven en niemand kan in de keuken komen! Onder de deur kringelt rook door. De Ludwigs moeten opschieten voordat het huis in brand vliegt.

Seizoen 5 (Wat een lawaai)

4,0 40 x
Het brandalarm gaat keihard af en de Ludwigs kunnen elkaar nauwelijks nog verstaan. Iedereen verzint iets om het lawaai tegen te gaan. Benny en Yara bedenken een list met chocoladeletters.
November 2020

Seizoen 1 (129 - Cassies Doolhof)

4,0 59 x
Yara gaat de tunnels van Cassie's Doolhof in. Zal ze de rode diamant vinden? De supergeheime operatie loopt gevaar als de Ludwigs bezoek krijgen. Benny moet zijn angst overwinnen om ook de tunnels in te gaan. Straks verdwaalt hij?

Seizoen 1, Aflevering 28 (Verjaardagstranen)

3,0 89 x
Het is Benny's allerlaatste kans om het goed te maken met Yara. Lukt het ze om de lens van Sagatorius af te pakken? Daniel komt er eindelijk achter waarom Anoosha zo raar doet. Hoe krijgt hij zijn altijd vrolijke Anoosha weer terug?

Seizoen 1, Aflevering 26 (Danse Macabre)

3,0 32 x
Het dansen gaat Anoosha niet zo makkelijk af als ze had gehoopt. Geeft ze nu al op? En wat hebben Kroes en woninginspecteur Peters met elkaar te maken? Yara gelooft niet dat Benny 's ochtends vroeg gaat wandelen. Wat is hij echt van plan?

Seizoen 1 (123 - VOC)

4,0 48 x
De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, Anoosha, Sam, Yara en Daniel. Als hun pleegouders plotseling verdwijnen worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de familiegeschiedenis van de Ludwigs wordt ontrafeld.
Archief