De Psycho Show

De Psycho Show gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
De Psycho Show

HOCD is een dwangstoornis waarbij iemand een obsessieve twijfel heeft over zijn/haar geaardheid. * Electroconvulsietherapie, vroeger elektroshocktherapie, is een bewezen therapie bij zware depressies.

Februari 2020
Een amuserend en informatief programma waarin door interviews en verrassende proefjes en tests de psychologie van de mens onderzocht wordt.
Welke invloed hebben de seizoenen op je gemoedstoestand? Met welke slimme trucs krijg je wel meer geld bij je baas voor elkaar? Hoofdgast: Olcay Gulsen.
September 2019
Aandacht voor HOCD. Een dwangstoornis waarbij iemand een obsessieve twijfel heeft over zijn of haar geaardheid. Ook spreekt Sophie met twee mensen die de behandeling ECT ondergaan of zijn ondergaan.
Het Alice in Wonderland-syndroom, waarbij mensen zichzelf of voorwerpen in hun omgeving vervormd zien. Misofonie is een aandoening waardoor mensen zich buitengewoon ergeren aan bepaalde geluiden.
Een amuserend en informatief programma waarin door interviews en een scala aan verrassende proefjes en tests de psychologie van de mens onderzocht wordt. Met als hoofdgast Leonie ter Braak.
Aflevering 1 van De Psycho Show is uitgezonden op woensdag 4 september 2019 om 20:25 uur en was te zien op NPO 3.
Archief