De S.P.E.L.-Show

De S.P.E.L.-Show gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
De S.P.E.L.-Show

Onder leiding van Astrid Joosten nemen zangeres acteur Bilal Wahib, presentatrice Anita Witzier en politicus Jan Paternotte het weer op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na d...

Augustus 2020
Onder leiding van Astrid Joosten nemen zangeres Samantha Steenwijk, cabaretier Richard Groenendijk en presentatrice Eva Cleven het weer op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na drie rondes neemt de beste speler van het a...
Onder leiding van Astrid Joosten nemen schrijver Abdelkader Benali, journaliste en schrijver Roos Schlikker en voormalig judoka Dennis van der Geest het weer op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na drie rondes neemt de ...
Juli 2020
Onder leiding van Astrid Joosten nemen presentator Frank Evenblij, zangeres Leona Philippo en comedian Glodi Lugungu het weer op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na drie rondes neemt de beste speler van het alfabet het...
Onder leiding van Astrid Joosten nemen zanger Jeangu Macrooy, presentatrice Dieuwertje Blok en acteur Rick Paul van Mulligen het weer op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na drie rondes neemt de beste speler van het alf...
Acteur en fotograaf Thom Hoffman, actrice Lies Visschedijk en cabaretier Rayen Panday nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na drie rondes neemt de beste speler van het alfabet het in de finale op tegen de best...
Tv-persoonlijkheid en oud-politiefunctionaris Ellie Lust, cabaretier Najib Amhali en actrice Annick Boer nemen het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Het draait allemaal om taalkennis: wie is het best in spelling, spreekwoorden en grammatica? Na drie rondes neemt de beste speler van het alfabet het in de fina...
September 2019
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Edson da Graca, Kees van Amstel en Dilan Yurdakul het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jean-Marc van Tol, Dolores Leeuwin en Ajouad El Miloudi het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Julius Jaspers, Catherine Keyl en Fernando Halman het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Lucille Werner, Anouk Hoogendijk en Sef het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Augustus 2019
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Kees van der Spek, Irene Moors en Ronald Snijders het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Marion Pauw, Toine van Peperstraten en Sharon de Miranda het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Heleen van Royen, Koos van Plateringen en Kees Boot het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Jochem van Gelder, Stephanie Afrifa en Peter Kwint het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Juli 2019
In deze aflevering: Johan Goossens, Sofie van den Enk en Ronald Giphart.
Onder leiding van Astrid Joosten nemen Klaas van Kruistum, Jorgen Raymann en Janouk Kelderman het op tegen een alfabet van onbekende Nederlanders. Wie is het best in spelling en grammatica?
Augustus 2018
Bekende Nederlanders worden getest op hun taalkennis en nemen het op tegen 26 spelers van het alfabet. Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven. Dit keer Jihad Alariachi, Esmée van Kampen en Dave von Raven.
Bekende Nederlanders worden getest op hun taalkennis en nemen het op tegen 26 spelers van het alfabet. Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi. Dit keer Imanuelle Grives, Viktor Brand en Soundos El Ahmadi.
Bekende Nederlanders worden getest op hun taalkennis en nemen het op tegen 26 spelers van het alfabet. Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner. Dit keer Peter Heerschop, Anne-Marie Jung en Freddy Tratlehner.
Archief