De Slaapservice

De Slaapservice gemist?

2020

Jelka

4,0 9 x
Jelka wil schrijfster worden, maar haar beste verhalen dringen zich 's nachts op. Ze wil dan eigenlijk meteen schrijven maar moet slapen. Kinderboekenschrijver Jacques Vriens weet wel een oplossing.
Afleveringen 2019

Ylse

4,5 21 x
Ylse is bang voor monsters en vampieren en alleen al de gedachte eraan houdt haar uit haar slaap. Marijn en Ylse teleporteren zichzelf naar paardenvlogger Fenna en haar paard Noura. Kunnen die helpen?

Yigit

3,0 12 x
Yigit gaat bijna naar een nieuwe school en ligt daarvan wakker. Krijgt hij wel nieuwe vrienden? Vinden ze hem wel een goede voetballer? Marijn en Zakaria Labyad helpen Yigit met zijn piekerprobleem.

Fleur

4,0 22 x
Fleur ziet schaduwen in haar slaapkamer als ze probeert te slapen. Marijn neemt haar mee naar een schaduwkunstenaar, die haar laat zien dat schaduwen ook heel mooi en geruststellend kunnen zijn.

Leen

3,0 22 x
Leens leven bestaat uit techniek, vloggend gaat hij door de dag. Het geeft hem afleiding van zijn problemen, maar goed slapen doet hij niet. Misschien kan de techniek hem ook hiermee helpen?

Izzie

4,0 9 x
Izzie heeft binnenkort het fietsexamen en ziet daar huizenhoog tegenop. Wat als ze het niet haalt? Marijn haalt er zelfs magie bij om Izzie in zichzelf te laten geloven: ze gaat dat fietsexamen halen!

Jaslyn

4,0 18 x
Jaslyn ligt nachten wakker als ze een spannende taekwondo-wedstrijd heeft. Marijn helpt haar, samen met taekwondo wereldkampioen Samira El Idrissi, vechten tegen de slapeloosheid.

Diablo

4,0 14 x
Diablo heeft last van terugkerende nachtmerries en ligt daardoor veel wakker. Hij wil later militair worden, dus neemt Marijn hem mee naar een militair oefenterrein, waar ze een bijzonder ritje maken.

Anna

4,0 18 x
Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm IT gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Ze leert haar turntalent in te zetten om de rottige beelden letterlijk stuk te slaan.

Quinten

4,0 20 x
Quinten ligt wakker omdat hij morgen voor het eerst gaat acteren en dat nogal spannend vindt. Marijn komt langs en ze wordt een handje geholpen door Quintens held: acteur Alex Klaasen.
Archief