De Thundermans

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 18 (Naschoolse hondendag)

4,0 6 x
Billy en Nora willen wanhopig hun moeder's tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.

Seizoen 3, Aflevering 21 (Geboren grapjas)

4,0 0 x
Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Als het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.

Seizoen 3, Aflevering 15 (Het spel der liefde)

3,0 0 x
Hank verhoogt de inzet van de familie spelavond tot een nieuwe hoogte en ieder lid van de familie heeft alles over voor de hoofdprijs.

Seizoen 3, Aflevering 16 (Kus me, Nate)

3,0 0 x
Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.

Seizoen 3, Aflevering 17 (Vergeet me niet)

3,0 0 x
Nadat Cherry per ongeluk een foto online zet die het geheim van de Thundermans onthult, dwingt de heldenbond Phoebe om de vriendschap met haar beste vriendin te beëindigen.

Seizoen 3, Aflevering 22 (Pittige tante)

4,0 0 x
Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.

Seizoen 3, Aflevering 12 (Uit de bocht op de leerweg)

3,0 3 x
Phoebe hoopt ingedeeld te worden bij haar favoriete hippe held in het superhelden mentor programma, maar voelt zich verplicht voor haar vader te kiezen. Al snel heeft ze spijt als ze zijn oude en achterhaalde lesmethodes ziet.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Dubbelspel)

3,0 1 x
Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.

Seizoen 3, Aflevering 9 (Florale steun)

3,0 1 x
Max gebruikt Phoebe, om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.

Seizoen 3, Aflevering 10 (Wat maakt 't uit)

4,5 7 x
Phoebe's relatie met haar superheld vriendje wordt op de proef gesteld als hij een opdracht overzee krijgt aangeboden.
Archief