De Thundermans

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 20 (Gedonder in het paradijs: deel 1)

3,0 0 x
The Thundermans gaan op vakantie naar Hawaii, maar er ontstaat gedonder in het paradijs nadat Phoebe alle kwaadaardige krachten van Dark Mayhem heeft overgenomen, en Phoebe besluit om zijn plannen voor werelddominantie uit te voeren.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 15 (Superkrachten)

4,0 0 x
Directeur Bradford heeft het voorzien op Gideon, die een klacht over hem ingediend heeft bij het schoolbestuur. Phoebe en Max verzinnen een plan om Gideon meer zelfvertrouwen te geven zodat hij tegen Bradford bestand is.

Seizoen 3, Aflevering 10 (De Perfecte Dump)

4,0 1 x
Wanneer Phoebe hoort dat Max uit zijn band gezet dreigt te worden, vermoedt ze dat zijn superheldentraining zijn vriendschappen schaadt.
Seizoen 4

Seizoen 3, Aflevering 6 (Beestachtige Bruiloft)

3,0 1 x
De kinderen komen erachter dat Dr. Colosso indertijd de bruiloft van hun ouders verpest heeft. Ze besluiten om hun ouders voor hun huwelijksjubileum hun droombruiloft cadeau te geven.

Seizoen 4, Aflevering 7 (Parken en T-Rex)

3,0 1 x
Als Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organisere en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 2 (Thundermans: Verbannen! Deel 1)

3,0 3 x
Wanneer het superheldengeheim van de Thundermans uitkomt, en hun leven daardoor overhoop komt te liggen, wordt de familie gedwongen te verhuizen. Maar een dreigend gevaar leidt Phoebe en Max terug, en ze riskeren alles om Hiddenville te redden.

Seizoen 3, Aflevering 22 (Op zoek naar de ware)

3,0 7 x
Nadat Phoebe een leuke jongen ziet, maar hem uit het oog verliest, gebruikt ze de software van de Heldenbond om hem op te sporen. Haar misbruik heeft onverwachte gevolgen voor haar vlam, die ze moet verhinderen.

Seizoen 3, Aflevering 23 (Gestolen Thuishonk)

4,0 1 x
Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen voor Barb de waarheid ontdekt.

Seizoen 3, Aflevering 3 (De Thundermans: Verbannen! Deel 2)

3,0 1 x
De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk. Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Het ruikt hier naar teamgeest)

3,0 1 x
Om bij de Z-Force te kunnen komen moeten Phoebe en Max goed leren presteren als team. Helaas liggen ze elkaar helemaal niet.
Archief