De Vloer Op Jr

De Vloer Op Jr gemist?

2019
17:00

Ze pikken onze banen in, Is het goed spul? Ben je een mislukt acteur?

4,0 47 x
Tygo heeft er moeite mee dat zijn ouders vluchtelingen opvangen in hun huis. Waarom wordt er gevochten om de tas van Teun? Kan stagiaire Pauline de in vergetelheid geraakte beroemde actrice ontdooien?
17:00

Slettebak, Ik ga echt als een speer, Je ziet me niet

4,0 9 x
Julia wordt gepest omdat ze met het vriendje van een ander heeft gezoend. * Stefan heeft wilde plannen, maar geen geld. * Julia probeert de jongen-met-vriendin over te halen voor haar te kiezen.
17:00

Ik ga niet, Ik heb jou, Ulli en de bollenvelden

3,0 9 x
Wegen Frederiks principes zwaarder dan zijn reis naar Antarctica? Tommy schaamt zich voor zijn niet zo slimme broer. Teuntje heeft met de veel oudere Ulli afgesproken. Wat vindt haar toezichthouder?
17:00

Geld maakt gelukkig!, Absoluut geen papa-materiaal, Liefde heeft geen leeftijd

4,0 21 x
Fieps vader vindt niet dat haar geluk afhangt van merkkleding. Saskia's dochter is wel heel dol op haar aanstaande stiefvader. Zijn de intenties van het vriendje van Stefans dochter wel zuiver?
17:00

Kan jij moonwalken? Dus jij gelooft in Allah? Doe je het al?

4,0 9 x
Tygo wil een Michael Jackson-imitatie doen, zijn vader vindt dat niet zo'n goed idee. Teuntje wil niet dat zus Anna naar haar première komt. Wie is die man die bij Yassin komt kijken als hij voetbalt?
17:00

Hij sloeg op je billen, Het staat op film, hè, 't Is MIJN vriendin, pap

3,0 11 x
Vindt Fiep ook dat Yassins vader te vrijpostig met haar omgaat? Teun wordt door agent Fabian ter verantwoording geroepen. Yassin bespreekt met zijn vader diens gedrag jegens Fiep. Is het zo eenvoudig?
17:00

Instagram is niet je leven, Kleur boeide je niet, Waar schaam jij je voor?

4,0 24 x
Anne vindt zichzelf lelijk vanwege een litteken op haar gezicht. Nidals ex-trainer doet racistische uitspraken op social media. Tijdens carnaval worden Anne en Teun verliefd op elkaar, met maskers op.
17:00

Stop met drinken, Krijg ik nu... likes? Ik heb hier niemand anders

4,0 10 x
Als Stefan blijft drinken wil zijn dochter hem nooit meer zien. Redt Tygo zijn allergrootste pester? Sinds zijn broers dood zorgt Fabian voor diens dochter. Zij stelt hem een onverwachte vraag.
17:00

Lingerie challenge.com, Geen f*cking babysit nodig, Gezien..in lingerie

4,0 9 x
Hoe ver gaat Julia om geld te verdienen? Haar broer heeft advies. Nidals vader heeft nooit tijd en schakelt ene Charlie in voor Nidals vakantie. Oom Fabian zag nichtje Julia op internet, in lingerie.
17:00

Niet mijn vader, Welk honk? Hoeveel kinderen?

4,0 6 x
Wat als Anne ontdekt dat Stefan niet haar biologische vader is? Babbelot is nog niet toe aan seks met Nils, begrijpt Nils dat? Anne vond haar biologische vader. Die zit niet te wachten op een dochter.
Archief