De Wasstraat

De Wasstraat gemist?

Seizoen 2020

Seizoen 2020, Aflevering 5 - Go Ahead

4,0 9 x
Patrick laat zijn voetbalclub zien, na zijn zoontje het belangrijkste in zijn leven. Martins droom komt eindelijk uit. Krijgt Abdul dan toch zijn ID terug? Martin brengt kerstpakketten rond.

Seizoen 2020, Aflevering 4 - Trauma

4,0 33 x
Denai worstelt met zijn verleden en vindt moeilijk aansluiting bij zijn collega's. Daardoor vlucht hij vaak in drank en blowen en verschijnt hij niet op het werk. Lukt het Martin om hem weer in het gareel te krijgen? Abdul is zijn ID kwijtgeraakt, waardoor zijn toekomst in gevaar komt.

Seizoen 2020, Aflevering 3 - Pesten

3,0 22 x
Maurice kan moeilijk omgaan met tijdsdruk en verandering, maar met de komst van het coronavirus wordt juist alles anders. Rappen geeft hem rust en afleiding. Gelukkig komt zijn idool en vaste klant rapper Snelle langs.

Seizoen 2020, Aflevering 2 - Vaders

3,0 27 x
Patrick vertelt zijn levensverhaal en gaat met zijn zoontje op pad. Vincent vindt het lastig om weg te gaan bij zijn zieke vader. Toch baalt hij, omdat hij weer tweede is geworden bij de loting van zijn huis. Martin heeft een hele grote wens.

Seizoen 2020, Aflevering 1 - Iedereen heeft een beperking

3,0 40 x
De meeste werknemers van de wasstraat hebben een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Het werken bij de wasstraat biedt hen structuur, trots, eigenwaarde en vriendschap. Tim en Abdul slepen een heftig verleden vol trauma's met zich mee. Maurice en Vincent leggen uit wat het stempel 'beperking' heeft op hun leven.
Archief