De Wereld Van Smaak

De Wereld Van Smaak gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
De Wereld Van Smaak

Sanne Heijen en Arno Raymakers verdiepen zich in voedselverspilling. Wat kun je doen met oud brood, overgebleven ingrediënten en gek uitziende groente en fruit? Chef-kok Pepijn Schmeink en tafelgast Chantal Engelen vertellen er meer over en laten zien wat je ermee kunt. Een Rott...

April 2017
De romantische periode rondom Valentijnsdag is aangebroken. Om in de culinaire sferen te blijven, is er in deze aflevering een liefdevol eerbetoon aan groente. En niet voor niets, want groenten zouden de redders van de gezondheid van zowel ons lijf als de aarde kunnen zijn! Niemand minder dan groentekoning Jonathan Karpath...
Het Chinees Nieuwjaar is de meest feestelijke en culinaire Aziatische gebeurtenis van het jaar. Chef Tim Kan maakt een heerlijke noedelsalade, geïnspireerd op de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Sterrenchef Pascal Jalhay deelt zijn geheimen over de Aziatische smaakmakers die hij gebruikt in zij...
Jean Beddington, de eerste vrouwelijke chef in de keuken van dit programma, laat zich inspireren door de boodschappentas van een markthalbezoeker. Voedingscoach Tessa van der Steen geeft voedingstips om vitaal de winter te trotseren. Eetdesigner Marije Vogelzang legt het belang van eetdesign voor de maatschappij uit en dee...
Maart 2017
Chef Paul Toorop geeft uitleg over een aantal Aziatische ingrediënten. Bij Arno Raymakers schuiven twee gasten aan. Marloes Collins legt het verschil uit tussen een allergie en intolerantie en geeft alternatieven. Gaby Kuhuparuw weet alles over smoothies, sappen, juices en blenders. Hoe haal je het beste uit je groente en ...
Sanne Heijen en Arno Raymakers ontvangen weer grote namen uit het culinaire circuit. Chef-kok Sieberen Meerema maakt een bijzondere salade van de ingrediënten uit de boodschappentas van een markthalbezoeker. Albert Kooy komt aan tafel vertellen welke stappen we moeten ondernemen om lijf en aarde gezonder te maken. Trendwat...
Chef Jens van Buren kookt een heerlijk gerecht, letterlijk 'uit de boodschappentas' van Markthalbewoner Frank. Topkok Herman Den Blijker en slager Piet van den Berg praten Arno Raymakers ondertussen bij over vlees. Ze vertellen wat het lekkerst is en hoe moet je vlees moet snijden. Sanne Heijen krijgt smartphototips van ge...
Er wordt uitgebreid kennisgemaakt met Markthal Rotterdam. In dit foodwalhalla gaat Arno Raymakers op zoek naar een goed gevulde boodschappentas van een marktbezoeker. Met de ingrediënten uit die tas gaat chef Yuri Verbeek aan de slag om een authentiek Rotterdams gerecht te bereiden. Ondertussen ontvangt Sanne Heijen twee g...
Archief