Death In Paradise

Death In Paradise gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
52:00
Death In Paradise

Het lichaam van een hostelgast wordt gevonden in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn.

September 2019
52:00
Na de berging van een scheepswrak wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alles wijst op eenzelfde verdachte, behalve de onbetwistbare getuigenis dat hij op het moment van de daad elders was.
52:00
Een chef wordt na de opening van zijn nieuwe restaurant dood in de koelcel teruggevonden. De zaak wijst op roofmoord, maar Goodman verschuift zijn verdenkingen langzamerhand richting familiale sferen.
52:00
Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige wordt in een moordzaak: John Green droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon.
52:00
Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een sms vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak.
Augustus 2019
52:00
Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd?
52:00
Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot.
52:00
Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een miljonair die op zijn jacht is vermoord. Er zijn echter geen getuigen: de rest van het gezelschap bevond zich op exact hetzelfde moment onder water.
Archief