Dit Zijn Wij

Dit Zijn Wij gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 16 - Klavertje vier

3,0 23 x
Johan probeert het goed te maken met Anna op de avond dat zij gaat optreden met haar band. Anna neemt een drastisch besluit. Edgar, Katja en Kasper nemen belangrijke beslissingen over hun toekomst.

Seizoen 1, Aflevering 15 - Wat nu?

4,0 16 x
Johan en Anna ruziën vlak voor haar tour en Johan neemt een besluit. De hele familie komt samen bij Edgar voor een ongewone viering. Kasper heeft zijn tweede première en komt nader tot Sophie.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Blaka Rosoe

3,0 24 x
Edgar en Frank gaan naar Amsterdam waar Edgar meer te weten komt over het verleden van zijn vader: zijn jaren in De Bijlmer, zijn muzikantenbestaan op de Zeedijk en zijn ontmoeting met Edgar's moeder.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Johan's zoom

3,0 10 x
Anna's en Johans Valentijnsdag loopt in de soep. Jacob en Katja leren elkaar beter kennen. Kasper bereidt zich voor op zijn première en krijgt onverwachts steun. Edgar dreigt te bezwijken onder de druk.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Huwelijkse voorwaarden

3,0 5 x
Johan en Anna dealen met de scheiding van hun vrienden. Edgar staat onder druk, privé en op het werk. Katja's plan wordt in de war geschopt. Kasper probeert zijn jeugdliefde terug te winnen.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Drie zinnen

4,0 9 x
Johan en Anna werken zich in de nesten wanneer ze alle drie de kinderen hun eigen verjaardagsfeestje geven. Edgar vervult Frank's wens. Katja heeft een nieuw plan. Jacob helpt Kasper op het liefdespad.

Seizoen 1, Aflevering 10 - De juiste keuze

4,0 23 x
Johan en Anna bereiden zich voor op de drieling. Johan zet alles op alles om een huis te vinden voor zijn gezin. Katja probeert Jacob te helpen, Edgar heeft moeite met zijn vader en Kasper moet kiezen.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Kerst

4,0 17 x
De familie Peters brengt Kerstavond door in het ziekenhuis omdat kleine Katja een blindedarmontsteking heeft en ontmoet daar een bekende. Edgar, Katja en Kasper hebben alle drie een bewogen Kerstavond.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Pakjesavond

3,0 3 x
Anna, Johan en de kinderen zijn op weg naar Anna's ouders voor pakjesavond maar dat gaat niet zoals gepland. Kasper stelt Fiona voor aan de familie en Edgar confronteert Anna met zijn ontdekking.

Seizoen 1, Aflevering 7 - De beste wasmachine van de wereld

3,0 6 x
Oude spanningen tussen Kasper en Edgar laaien op. Denise ontdekt een geheim en Jacob verandert zijn eetpatroon tegen de zin in van Katja. De jonge Anna pakt haar zangcarrière weer op.
Archief