Doc Martin

Doc Martin gemist?

Seizoen 2
46:09

Seizoen 2, Aflevering 2 - In loco

4,7 45 x
Louisa solliciteert naar de functie van schoolhoofd. Ze gaat tegen Martins dringende advies in als ze besluit dat een aantal kinderen met een besmettelijke aandoening toch naar school mag. Mevrouw Cronk van de fish & chipswinkel moet naar het ziekenhuis en Bert valt voor haar in. Hij heeft geen idee wat hij moet doen, maar...

Seizoen 2, Aflevering 1 - Old dogs

4,0 25 x
Martin probeert Louisa te ontwijken, nadat hij haar heeft beledigd. Danny, een oude vlam van Louisa, keert terug naar Portwenn. Hij is boos op Martin, die zich heeft bemoeid met zijn oma. Elaine is met haar vriend verhuisd en heeft een nieuwe assistente geregeld voor de praktijk.
Seizoen 1
46:28

Seizoen 1, Aflevering 6 - Haemophobia

4,0 21 x
Martin wordt geconfronteerd met zijn angst voor bloed als de dorpelingen een grap met hem uithalen. Ook probeert hij op onhandige wijze een vrouw te waarschuwen voor huidkanker. Een jongen op Louisa's school raakt gewond tijdens de gymles.
46:17

Seizoen 1, Aflevering 5 - Of all the harbours in all the towns

3,0 10 x
Joan wordt verrast als haar oude vlam John plotseling opduikt in Portwenn. Martin ontdekt dat John levensbedreigende hartproblemen heeft. Een 15-jarig meisje heeft een oogje op Martin. Al probeert Elaine te versieren.
45:53

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Portwenn effect

4,0 24 x
Louisa vraagt Martin mee naar de jaarlijkse dansavond, maar hij heeft geen zin. Ze besluit dan maar met Mark te gaan. Een jongetje van Louisa's school wordt beschuldigd van vandalisme. Martin maakt kennis met de excentrieke boswachter Stewart.
45:43

Seizoen 1, Aflevering 3 - Sh*t happens

4,0 31 x
De wachtkamer zit bomvol, want er gaat een buikgriep rond in het dorp. Martin gaat op zoek naar de bron van de besmetting en veroorzaakt onnodige paniek. Ondertussen heeft loodgieter Bert ruzie met zijn zoon, die het familiebedrijf niet wil overnemen omdat hij 'iets met computers' wil doen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Gentlemen prefer

4,0 21 x
Dokter Martin heeft besloten Portwenn een tweede kans te geven en opent officieel zijn praktijk. Doktersassistente Elaine maakt een slordige fout, waarna Martin haar ontslaat. Maar nu heeft iedereen in het dorp plotseling een hekel aan hem...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Going Bodmin

4,0 50 x
Dokter Martin Ellingham reist af naar het dorp Portwenn om daar de nieuwe huisarts te worden. Onderweg maakt hij kennis met basisschoollerares Louisa, bij wie hij meteen een oogafwijking vaststelt. Martin heeft weinig sociale vaardigheden en de eerste kennismaking met de dorpelingen verloopt moeizaam. Hij overweegt terug t...
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 7 - Happily ever after

3,0 39 x
De huwelijksdag van Martin en Louisa verloopt chaotisch. Een bruidsmeisje krijgt confetti in haar oog, de bloemist wordt gearresteerd en de dominee belandt in het ziekenhuis...

Seizoen 3, Aflevering 6 - Nowt so queer

3,0 25 x
Martins aanzoek gaat als een lopend vuurtje door het dorp. Er breekt een mysterieuze luchtweginfectie uit. Martin maakt zich zorgen om een patiënt die bij haar dominante zus woont. Al maakt zich zorgen om zijn financiën.
Archief