Doc Martin

Seizoen 3
46:08

Seizoen 3, Aflevering 7 - Happily ever after

3,0 34 x
De huwelijksdag van Martin en Louisa verloopt chaotisch. Een bruidsmeisje krijgt confetti in haar oog, de bloemist wordt gearresteerd en de dominee belandt in het ziekenhuis...
45:06

Seizoen 3, Aflevering 6 - Nowt so queer

3,0 22 x
Martins aanzoek gaat als een lopend vuurtje door het dorp. Er breekt een mysterieuze luchtweginfectie uit. Martin maakt zich zorgen om een patiënt die bij haar dominante zus woont. Al maakt zich zorgen om zijn financiën.
45:18

Seizoen 3, Aflevering 5 - The Holly bears a prickle

4,0 11 x
Martin en Louisa hebben een date. Maar hun opbloeiende relatie wordt al snel verpest door een onhandige opmerking van Martin. Een vriendin van Louisa bezeert haar rug tijdens een wandeling door Portwenn.
45:30

Seizoen 3, Aflevering 4 - The admirer

4,0 13 x
Hoteleigenaar Carrie heeft een oogje op Martin en daar is Louisa niet blij mee. Schilder Edward Melville bewondert Joan, die 30 jaar ouder is dan hij.
44:52

Seizoen 3, Aflevering 3 - City slickers

4,0 15 x
Louisa krijgt nieuwe buren. Het gezin veroorzaakt meteen problemen, voor Louisa, Martin én de rest van het dorp. De inwoners hebben het idee dat er iets vreemds is met agent Joe.
44:52

Seizoen 3, Aflevering 2 - Movement

3,0 11 x
Bert stopt als loodgieter, want hij gaat een restaurant openen. Maar meteen na de opening krijgen meerdere gasten, onder wie Louisa, last van een voedselvergiftiging.
45:22

Seizoen 3, Aflevering 1 - The apple doesn't fall

3,5 19 x
Na het grote bedrog van zijn verloofde heeft agent Mark het dorp verlaten. Hij wordt opgevolgd door Joe. Louisa valt flauw tijdens het lesgeven. Martin denkt dat hij weet wat ze mankeert.
Seizoen 2
48:36

Seizoen 2, Aflevering 8 - Erotomania

4,0 9 x
Danny denkt na over zijn leven en de toekomst en zijn relatie met Louisa lijkt ten einde. Tante Joan vindt dat Martin nu zijn kans moet grijpen. Julie blijkt meer dan één geheim te hebben voor Mark. De apotheker, mevrouw Tishell, draagt al jaren een nekbrace. Martin denkt dat ze die niet nodig heeft.
46:23

Seizoen 2, Aflevering 7 - Out of the woods

3,0 16 x
Mark wil geen gewoon vrijgezellenfeest, en vraagt Al mee voor een avondje kamperen in het bos. Maar dan wordt hij gebeten door een slang en is het aan Stewart en Martin om de twee op tijd te vinden. Ondertussen spelen de tieners van Portwenn een gevaarlijk spel.
46:05

Seizoen 2, Aflevering 6 - The family way

3,0 49 x
Martin krijgt bezoek van zijn ouders, die hij al zeven jaar niet heeft gesproken. Hij is niet blij als hij ontdekt waarom ze naar Portwenn zijn gekomen. Lerares Maureen krijgt een flinke verrassing als Martin bij haar een diagnose stelt. Martin probeert Danny's leven te redden als hij een klaplong krijgt. Mark doet Julie e...
Archief