Dorg Van Dango

Dorg Van Dango gemist?

Maart 2021

Seizoen 1 (Dorg en de ponywedstrijd / Dorg en de normol)

4,0 8 x
Voulez komt altijd met een trofee thuis en Dorg wil ook eens een keer winnen. // Het is tijd voor het Rabarberfestival. De normol komt dan om alle wensen te vervullen.

Seizoen 1 (Dorg en de verjaardagsjongen / Dorg heeft het perfecte cadeau)

4,0 13 x
Jet is bang om zijn verjaardag te vieren. Patronella weet zijn volgende fase een regenboog zal zijn. Dat moet het team stoppen. // Dorg zoekt naar het perfecte Moederdags's cadeau. Hij vindt die in een nieuwe jas voor haar.

Seizoen 1 (Dorg spoelt terug / Dorg en de laatste Maaltijdman)

4,0 5 x
Dorg staat te laat op en mist de bus voor het schoolreisje. Hij gaat terug in de tijd om het alsnog te halen. // Dorg probeert Smarmin voor te zijn om geen spoiler alert te krijgen over de laatste strip van de Maaltijdman.

Seizoen 1 (Dorgs nieuwe moeder / Dorg lust geen olijven)

4,0 28 x
Dorg wil met z'n vrienden naar de film, maar ze mogen alleen onder toezicht van een volwassene naar binnen. // Fretta denkt dat ze Dorgs lievelingsmaaltje heeft gekookt, maar Dorg lust het niet.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Dorg krijgt een nieuwe bril / Dorg bestrijdt de misdaad)

4,0 21 x
Dorgs bril gaat steeds stuk en hij wil een nieuwe, maar van z'n moeder moet hij bewijzen dat hij zuinig kan zijn op z'n huidige bril. // Er blijken spullen te worden gestolen uit het winkelcentrum. Dorg en z'n vrienden gaan op onderzoek uit.
Januari 2021

Seizoen 1 (Dorg en de magische vrienden)

3,0 13 x
Het is zomervakantie en Dorg wil niets liever dan die doorbrengen met z'n vrienden.

Seizoen 1 (Dorg moet een prik / Dorg wil de makkelijke weg)

4,0 12 x
Dorg doet er alles aan om maar geen griepprik te hoeven krijgen. // Was er maar een manier voor Dorg om sneller op school te komen.

Seizoen 1 (Dorg gaat minigolfen / Dorg geeft het goede voorbeeld)

4,0 6 x
Meneer Munch heeft een minigolfbaan die niemand ooit heeft weten uit te spelen. // Dorg wil heel graag de allernieuwste sneakers, maar ze lijken onbereikbaar.

Seizoen 1 (Dorg en de bacil / Dorg de druktemaker)

3,0 11 x
Dorg wil naar de nieuwe Johnny Fist-film, maar hij is verkouden. // Dorg wil graag de kunstdag op school winnen, maar er is een probleem.

Seizoen 1 (Het spookt bij Dorg / Dorg en de crisis)

3,0 9 x
Dorg oefent in een leeg winkelcentrum z'n dansmoves, maar er gaat iets mis. // Dorg wil dolgraag de nieuwste game spelen, maar dat lijkt onmogelijk.
Archief