Dorg Van Dango

Januari 2021

Seizoen 1 (Dorg de weldoener / Dorg wil scheuren)

3,0 2 x
Dorg en z'n vrienden besluiten goede daden te gaan verrichten. // Dorg wil graag gitaar spelen, maar hij heeft geen zin om er lang voor te oefenen.

Seizoen 1 (Dorg gaat naar de avonturiersclub / Dorg wil bang zijn)

3,0 2 x
Dorg moet de was doen, maar wil liever ziplinen. Natuurlijk gaat er iets mis. // Dorg is nergens bang meer voor en dat vindt hij eigenlijk wel jammer.

Seizoen 1 (Dorg wil een toverstaf / Dorg heeft een nachtmerrie)

3,0 3 x
Patronella's toverstaf is stuk en Dorg wil haar graag helpen 'm te maken. // Dorg heeft een nachtmerrie en wordt daar door toedoen van Yooki ook overdag door geplaagd.

Seizoen 1 (Dorg wil stuiteren / Dorg en de hittegolf)

4,0 3 x
Voulez heeft een paar gave springschoenen en Dorg wil die ook graag. // Er is een hittegolf in Normill en de vrienden gaan op zoek naar verkoeling.

Seizoen 1 (Dorg en de heel speciale bloem / Dorg verkoopt koekjes)

3,0 5 x
Dorg moet op de zeldzame plant van z'n moeder passen. // Voulez moet voor de avonturiersclub koekjes verkopen en Dorg en z'n vrienden helpen haar.

Seizoen 1 (Dorg wil lachen / Dorg wil een dagje vrij)

3,0 4 x
Voulez wil moppen kunnen vertellen. Dorg en z'n vrienden besluiten haar daarmee te helpen. // Dorg wil een dagje spijbelen, dus doet hij of hij ziek is.
December 2020

Seizoen 1 (Dorg en de kerstfee / Dorg tegen Dorg)

4,0 5 x
Het is kerst, maar niet iedereen is blij met de Van Dango-kersttradities. // Dorg wil liever schaatsen dan z'n huishoudelijke klusjes doen.
Oktober 2020

Seizoen 1 (Dorg wil blijven / Dorg is de baas)

4,0 9 x
Fretta wil verhuizen, maar Dorg is het daar niet mee eens. // Fretta moet onverwacht naar haar werk en laat Dorg op z'n zusje en haar vriendinnetjes passen.

Seizoen 1 (Dorg heeft een puistje / Dorg de dorgtastische)

3,0 6 x
Het is schoolfotodag bij Dorg op school. Hij baalt ervan dat hij een puistje heeft. // Voulez viert haar feestje, maar de goochelaar kan niet komen.

Seizoen 1 (Dorgs belangrijke afspraak / Dorg in de ring)

3,0 8 x
Dorg wil niet dat z'n moeder weet dat hij onvoldoende staat voor huishoudkunde, want hij wil naar een concert. // De grote worstelheld van Dorg worstelt in Normill z'n afscheidswedstrijd.
Archief