Dr. Phil

Seizoen 18
36:53

Seizoen 18, Aflevering 109 - Our device addicted violent teen controls the house

3,0 0 x
Kathi's 14-jarige zoon, Nico, speelt zeventien uur per dag videogames. Zijn verslaving is zo erg dat hij niet meer naar school gaat en duizenden dollars van zijn moeder heeft gestolen voor games en uitbreidingen. Daarnaast is de jongen ook nog eens zeer agressief. Nico's vader is op dol op hem en weigert in te grijpen.
37:22

Seizoen 18, Aflevering 108 - A family of lawyers embroiled in a dangerous dispute

4,0 1 x
Dr. Phil ontvangt een advocatenfamilie die verscheurd wordt door een ernstige beschuldiging. Dochter Heather beweert dat ze door haar vader is verkracht en dat de opname daarvan voor miljoenen dollars op het dark web is verkocht. Haar vader, zus en nicht noemen het allemaal een verschrikkelijke leugen. Kan Heather bewijs l...
37:06

Seizoen 18, Aflevering 107 - A teen missing 399 days: was she being kept prisoner?

3,0 2 x
Hailey Burns was pas 16 toen ze plotseling uit haar huis in North Carolina verdween. De tiener werd na 399 dagen teruggevonden. De 31-jarige Michael Wysolovski die ze via internet had ontmoet, hield haar gevangen. Michael ontkent dat en beweert dat ze vrijwillig bij hem verbleef.
34:56

Seizoen 18, Aflevering 106 - Losing 400 lbs, gaining it all back and more

4,0 2 x
Op 26-jarige leeftijd woog David meer dan 270 kilo. Net na zijn 30e onderging hij een ware transformatie en verloor in twee jaar tijd 180 kilo. Hij is inmiddels 43 en weegt meer dan ooit: bijna 300 kilo. Davids jongere zus, Jen, is bang dat haar broer niet lang meer te leven heeft.
35:55

Seizoen 18, Aflevering 105 - A parent accused: Jim confronts his children

3,0 0 x
Dr. Phil gaat opnieuw in gesprek met Liz en Jim, die eerder vertelden over het drugsprobleem van hun zoon, Nic. Liz geeft haar man daar de schuld van. Zoon Nic en dochter Chloe gaan de confrontatie aan met hun ouders. Zijn ze het eens met hun moeder of steunen ze hun vader?
35:34

Seizoen 18, Aflevering 91 - We think our mother & her husband are being duped

4,0 2 x
Marcy en Todd vertellen dat hun 71-jarige moeder, Renee, duizenden dollars heeft overgemaakt naar een internetvriend. En dat terwijl ze gewoon getrouwd is. Volgens Renee hebben haar kinderen geen idee wat er speelt. Ze verdedigt haar internetliefde, 'Thomas', en geeft aan dat ze wil scheiden van haar huidige man. Dr. Phil ...
33:04

Seizoen 18, Aflevering 90 - Forced at 14 to be a parent to my out of control brothers

3,0 1 x
Ariana nam na de dood van haar vader de zorg voor haar broers op zich. En dat terwijl ze zelf pas veertien was. Haar moeder, Jodi, stortte zich namelijk op het uitgaansleven en keek niet meer om naar haar kinderen. Het gevolg is dat Ariana's broertjes volledig ontspoord zijn.
33:54

Seizoen 18, Aflevering 89 - My son can't stop lying & refuses to go to school

3,0 0 x
Linda en Chucks 17-jarige zoon, Mike, heeft maling aan zijn ouders en bepaalt zijn eigen regels. Het stel heeft er alles aan gedaan om hun zoon in het gareel te krijgen, maar niets heeft gewerkt. Mike vindt zijn ouders maar zeurpieten en zegt dat vooral zijn moeder eens in de spiegel moet kijken.
35:02

Seizoen 18, Aflevering 88 - Two cancelled engagements: should i leave my fiance?

3,0 2 x
Loni zocht contact met Dr. Phil vanwege het agressieve gedrag van haar verloofde, Dustin. Zodra hij gaat drinken verandert hij compleet. Elke dag gaan er bij hem wel 12 biertjes in en in het weekend zelfs een veelvoud daarvan. Dustin geeft toe dat hij een alcoholist is, maar wijdt dit aan extreme verveling. Kan Dr. Phil he...
37:32

Seizoen 18, Aflevering 87 - Cheerleader tries to hire hitmen to kill parents

3,0 4 x
Een cheerleader probeerde haar ouders te laten ombrengen door huurmoordenaars. Waarom wilde de tiener ze dood? Haar ouders doen hun verhaal bij Dr. Phil. Is er nog hoop voor hun dochter of gaat ze voor tientallen jaren de gevangenis in?
Archief