Dr. Quinn, Medicine Woman

Seizoen 4
44:24

Seizoen 4, Aflevering 10 - One touch of nature

3,0 3 x
Het is bijna Thanksgiving en dokter Quinn zou graag zien dat de dorpelingen hun feestmaaltijden delen met de arme indianen. Ondertussen is ze heel druk bezig met haar kinderwens. Een moeilijke bevalling haalt bij Sully nare herinneringen naar boven.
44:44

Seizoen 4, Aflevering 6 - Dorothy's book

3,0 5 x
De dorpelingen voelen zich verraden als Dorothy Jennings een boek schrijft over haar ervaringen in Colorado Springs.
44:30

Seizoen 4, Aflevering 5 - Halloween III

3,0 9 x
Halloween komt eraan en een klasgenoot heeft Brian wijsgemaakt dat hij vermoord zal worden door een geest als hij naar het grote Halloweenfeest gaat. Een man met reuma bezoekt Colorado Springs in de hoop dat de natuurlijke bronnen hem zullen genezen. Mike is bang dat Sully een affaire heeft.
44:51

Seizoen 4, Aflevering 4 - Brother's keeper

3,0 6 x
De verloofde van Matthew, Ingrid, wordt gebeten door de hond van Brian. Het beest blijkt hondsdolheid te hebben, en al snel komt Ingrids leven in gevaar.
44:28

Seizoen 4, Aflevering 3 - Mothers and daughters

4,0 6 x
Dokter Quinn heeft alleen nog maar oog voor Sully en is verbijsterd als ze te horen krijgt wat voor rebelse streken Colleen heeft uitgehaald. Als ook Brian zich genegeerd voelt, realiseren Mike en Sully zich dat ze hun liefdesleven beter moeten afstemmen op hun gezinsleven.
Seizoen 3
41:57

Seizoen 3, Aflevering 24 - Washita (part 1)

4,0 9 x
Dokter Quinn is er kapot van als generaal Custer met zijn troepen een Cheyennedorp aanvalt. Ze heeft het gevoel dat ze het bloedbad had kunnen voorkomen en voelt zich schuldig.
43:01

Seizoen 3, Aflevering 11 - Ladies night (part 1)

4,0 4 x
Mike waarschuwt Dorothy dat de bult in haar borst mogelijk kwaadaardig is. Mike wil haar opereren, maar Dorothy weigert. Hank organiseert een Ladies Night in de saloon. Colleen krijgt te maken met pijnlijke grappen van haar klasgenoten.
44:03

Seizoen 3, Aflevering 10 - Thanksgiving

3,0 8 x
Als Mike en Sully in Denver zijn om medische hulpmiddelen in te slaan, ontmoeten ze de pasgetrouwde Kid Cole en Sister Ruth. Ze nodigen hen uit voor Thanksgiving. Onderweg wordt hun koets overvallen. Mike voelt zich schuldig.
49:20

Seizoen 3, Aflevering 7 - The Washington affair (part 1)

4,0 5 x
Het plan voor de spoorweg gaat door en bedreigt nu het grondgebied van de Cheyenne. Dokter Quinn gaat met haar gezin, Sully en Dansende Wolk naar Washington D.C. om te lobbyen voor de indianen. Daar ontdekt ze een geheim over Sully.
44:42

Seizoen 3, Aflevering 1 - The train

4,0 7 x
Er wordt gesproken over de aanleg van een treinspoor door Colorado Springs. Dr. Mike en de meeste inwoners zouden het een goede ontwikkeling vinden, maar Sully en de Cheyenne zijn bang dat de technologische vooruitgang hun ondergang zal betekenen. Colleen sluit vriendschap met een Chinese medewerker van het spoorbedrijf.
Archief