Dr. Quinn, Medicine Woman

Dr. Quinn, Medicine Woman gemist?

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 23 - The permanence of chance

3,0 57 x
Dokter Quinn krijgt het aan de stok met de dorpelingen als ze een weekje invalt als juf op school en de kinderen lesgeeft over de evolutie.

Seizoen 3, Aflevering 21 - Baby outlaws

4,0 17 x
Een tiener raakt gewond tijdens het beroven van de saloon. Dokter Quinn behandelt haar en neemt het meisje in huis in de hoop haar weer op het rechte pad te krijgen.

Seizoen 3, Aflevering 20 - Things my father never taught me

3,0 3 x
Dokter Quinn overtuigt Robert E. ervan een klus aan te nemen bij het spoor. Pas later ontdekt ze dat de klus, het repareren van een stoommachine, levensgevaarlijk is.

Seizoen 3, Aflevering 19 - What is love?

4,0 10 x
De dorpelingen doen auditie voor een uitvoering van 'Romeo En Julia' op Valentijnsdag. Er ontstaan de nodige vetes. Brian moet voor school een opstel schrijven over liefde.

Seizoen 3, Aflevering 18 - Cooper vs. Quinn (part 2)

4,0 8 x
De biologische vader van Colleen en Brian wil zijn kinderen weghalen bij dokter Quinn en Sully en daarom rennen de kinderen weg. Als ze worden teruggevonden, blijkt Colleen een longontsteking te hebben.

Seizoen 3, Aflevering 17 - Cooper vs. Quinn (part 1)

4,0 10 x
Mike en Sully hebben besloten Colleen en Brian te adopteren. Maar dat plan valt mogelijk in duigen als hun biologische vader plotseling opduikt. Hij heeft een nieuwe vrouw en wil de kinderen meenemen.

Seizoen 3, Aflevering 16 - Pike's peace

4,0 8 x
Mike maakt kennis met Sam Lindsay, een oudere vrouw die vanuit Boston naar Colorado Springs komt om Pike's Peak te beklimmen. Ze voelt zich verwant aan de onafhankelijke vrouw. Myra Bing staat op het punt te bevallen.

Seizoen 3, Aflevering 15 - The end of the world

3,0 9 x
Een grote krant schrijft een artikel over een komeet die op weg zou zijn naar aarde, met desastreuze gevolgen. Hank en Loren weten te profiteren van de massahysterie die vervolgens ontstaat.

Seizoen 3, Aflevering 14 - Indian agent

3,0 11 x
Sully wordt beëdigd als agent bij de Cheyenne. Hij ontdekt dat voedsel dat is bestemd voor de stam wordt doorverkocht. Sully probeert uit te vinden wie er een illegale handel op na houdt.

Seizoen 3, Aflevering 13 - The first Christmas

3,0 9 x
De bewoners van Colorado Springs maken zich op voor kerst als een joods immigrantengezin in het dorp komt wonen. Niet alle dorpelingen zijn daar even enthousiast over.
Archief