DWDD Summerschool

DWDD Summerschool gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
DWDD Summerschool

250 jaar geleden voer James Cook met de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Diederik van Vleuten vertelt over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw en de wetenschappelijke waarde van de tocht.

2019
Femke van der Laan houdt een pleidooi voor verdriet. Na het overlijden van haar man, burgemeester Eberhard van der Laan, leerde ze een diep soort verdriet kennen, waar ze bijzondere lessen over deelt.
Waylon vertelt over de Outlaws in de countrymuziek. Gevangenissen, helikopters, drank en drugs en veel mooie muziek. Waylon eert de vrijbuiters en vrijheidsstrijders van de Amerikaanse gitaarmuziek.
Bart van Loo neemt het publiek mee naar de Middeleeuwen en vertelt over het leven van de Bourgondiërs, hun extravagante banketten, uitgekiende huwelijkspolitiek en nobele ridders.
Afleveringen 2017
Mart Smeets over zijn fascinatie voor de grote Amerikaanse vier: honkbal, ijshockey, basketbal en American Football. Mart Smeets over zijn fascinatie voor de grote Amerikaanse vier: honkbal, ijshockey, basketbal en American Football.
Archief