Ellie In De Handel

Ellie In De Handel gemist?

November 2019

Illegale sigaretten

3,0 21 x
Ellie Lust duikt in de illegale sigarettenhandel en brengt in beeld hoe de productie verloopt en welke criminele wereld hierachter schuilgaat.

Handel persoonsgegevens

4,0 18 x
Ellie Lust brengt in beeld hoe het er aan toe gaat bij de illegale handel in persoonsgegevens. Ze laat zien welke wereld hierachter schuilgaat.
Oktober 2019

Illegale handel paardenvlees uit Zuid Amerika

3,0 28 x
Ellie Lust stapt in de illegale handel van paardenvlees, dat vanuit het buitenland naar Nederland wordt geëxporteerd en verwerkt wordt in Nederlandse snacks en andere vleesproducten.

Medicijnen

3,0 91 x
Ellie Lust duikt in de handel van legale medicatie. Medicijnen waarvoor je normaal een recept nodig hebt, maar in het illegale circuit voor veel geld verkocht worden.

Hondenhandel

3,0 24 x
Ellie Lust gaat undercover in de hondenhandel. Een wereld waarin honden illegaal vanuit het buitenland naar Nederland worden vervoerd en hier via online advertenties op grote schaal worden verkocht.

7 oktober 2019

4,0 15 x
Ellie Lust duikt in de handel in namaakkleding. De kleding met valse merken wordt onder erbarmelijke omstandigheden geproduceerd in het buitenland en online vanuit ondergrondse winkels verkocht.
Archief