Ernest & Celestine

Ernest & Celestine gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Ernest & Celestine

De winter is gekomen en alle beren gaan in winterslaap. Alleen Ernest is eigenwijs en wil pas gaan slapen als het heel erg koud is.

Seizoen 1
Ernest en Celestine vinden een ganzenkuikentje. Zo'n diertje opvoeden valt niet mee, vooral wanneer je zelf geen gans bent...
De muizen houden ieder jaar een feest. Dit jaar mogen Ernest en mevrouw Tulp ook komen.
Ernest is een knopje van zijn accordeon kwijt en kan niet meer spelen. Celestine gaat op zoek naar 'de groene muis' die spullen uit huizen meeneemt. Daar vindt ze de knop van Ernest terug.
Celestine raakt haar knuffel Simeon kwijt. Ernest rijdt per ongeluk over Simeon met zijn fiets, maar durft dat niet te vertellen.
Ernest en Celestine proberen meneer Martin en mevrouw Tulp gelukkiger te maken door ze aan elkaar te koppelen.
Celestine mag voor het eerst mee op muizenkamp.
Mevrouw Tulp is panisch voor ratten en neemt haar intrek bij Ernest en Celestine.
Celestine krijgt een uitnodiging voor de verjaardag van Augustin en komt erachter dat ze niet weet wanneer haar eigen verjaardag is. Ernest en Celestine gaan op onderzoek uit, samen met mevrouw Tulp.
Bolero stoot zijn hoofd en is ervan overtuigd dat hij een muis is.
Ernest heeft honger en wil eten kopen, maar Celestine wil graag verf voor haar cadeau voor Mandarine, die jarig is. Zodra Ernest het geld heeft verdiend, twijfelt hij, verf voor Celestine, of brood voor hem? Intussen heeft Celestine daar al een oplossing voor gevonden...
Ernest is uitgenodigd voor een feestje bij zijn neef Sjuul en hij wil vanzelfsprekend Celestine meenemen, maar Sjuul doet moeilijk. Daarom heeft Ernest er geen zin meer in, hij kneust zelfs zijn enkel zodat hij niet hoeft te gaan. Celestine organiseert een verrassingsfeest en het blijkt erg mee te vallen met de enkel van E...
Ernest wordt ziek na het eten van een hele stapel brabbelkoeken. Celestine ontdekt dat ze een heel goede zuster is.
Ernest moet het berenvolkslied zingen bij de onthulling van een standbeeld, maar krijgt last van zijn stem. Celestine helpt hem met zingen.
Ernest en Celestine proberen te ontdekken hoe het komt dat er steeds spullen verdwijnen. Dan blijkt dat Celestine slaapwandelt.
Meneer Martin vraagt Ernest om een concert te geven in zijn winkel. Hij wil dat Ernest op een pianola speelt die het niet meer zo goed doet en dat ziet Ernest niet zo zitten...
Celestine wil graag met de nieuwe, luxe trein naar het zuiden. De kaartjes zijn echter zo duur dat Ernest zijn viool moet verkopen om een ritje te kunnen betalen.
De oma van Ernest komt op bezoek. Ernest en Celestine moeten snel goede manieren leren.
Bolero wordt ten onrechte door de politie gearresteerd. Ernest en Celestine moeten zijn onschuld zien te bewijzen.
Ernest loopt zijn oude muziekvriend Leon tegen het lijf. Celestine heeft geen goed gevoel bij Leon en dat blijkt terecht te zijn.
Archief