Everything You Love

Laatste aflevering
26:09
Everything You Love
8 x

Seizoen 1, Aflevering 7 - Nazi bastard

Hina biedt een luisterend oor, terwijl Sara probeert te verwerken wat er gebeurd is. Ze legt uit waarom ze Hina niet alles verteld heeft, terwijl Jonas ondervraagd wordt door de politie en worstelt met al de aandacht die hij nu krijgt van zijn omgeving.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Did you know he was like that?

22 x
Jonas mist Sara en begint te twijfelen aan zijn ideologie. Hij besluit Sara op te zoeken. Sara's huisgenoot Hina herkent Jonas op een foto met extremisten van de Noordse Groepering.
23:21

Seizoen 1, Aflevering 5 - We are the new order

28 x
De relatie tussen Jonas en Sara is uit. Jonas neemt ontslag en gaat met Dennis en een aantal andere vrienden van internet op pad. Het maken van propagandafoto's verloopt niet zoals gepland.
25:16

Seizoen 1, Aflevering 4 - Who the f*** are you?

5 x
Jonas probeert het voorzichtig met Sara over zijn overtuigingen te hebben, maar dan wordt ze samen met haar huisgenoot met een migratieachtergrond en haar vriendinnen geconfronteerd met racisme. Sara ontdekt op zijn telefoon wat Jonas op internet doet en besluit hem daarmee te confronteren.
23:50

Seizoen 1, Aflevering 3 - I actually have a girlfriend, too

12 x
Jonas krijgt onenigheid met extremisten van de Noordse Groepering en gaat met Sara naar een buitenhuis. Ze worden nog closer. Dennis, een vriend die Jonas online heeft ontmoet, is van plan om naar Oslo te komen.
24:12

Seizoen 1, Aflevering 2 - Fresh start

14 x
Jonas wil Sara terugzien en helpt haar met verhuizen. Ze heeft ruzie met haar vriendinnen, maar Jonas staat klaar voor haar als ze zich eenzaam voelt. Ondanks zijn kijk op het leven gaan ze samen uit. Het klikt goed tussen ze, maar dan wordt Jonas gebeld door de Noordse Groepering.
22:51

Seizoen 1, Aflevering 1 - Who is Jonas?

13 x
Jeugdvrienden Sara en Jonas komen elkaar na tien jaar weer tegen in de metro. De gevoelens die ze ooit voor elkaar hadden op het zomerkamp bloeien weer op, maar Jonas brengt veel tijd op internet door en heeft een duistere kijk op het leven.
Archief