Evil

Evil gemist?

Seizoen 1
39:42

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 1 x
Wanneer David een symbool herkent in de Poveglia Codex uit zijn vaders kunstwerk, gaan hij en Kristen naar een afgelegen commune om de betekenis te onderzoeken en wat de link is met Davids familie. Ben ziet Vanessa voor het eerst in drie weken en wil weten waarom ze hem niet heeft teruggebeld.
40:25

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 1 x
Wanneer Bridget een moord bekent tijdens haar uitdrijving, vraagt monseigneur Korecki Kristen, David en Ben om te onderzoeken of er nog openstaande zaken zijn die aan haar omschrijving voldoen en of de vrouw daadwerkelijk bezeten is.
40:28

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 1 x
De katholieke kerk vraagt Kirsten, David en Ben om te onderzoeken of een lokale profeet echt is. Ze zijn geschokt, wanneer ze een van haar visoenen tot leven zien komen. David worstelt met jaloezie, als hij God met de profeet ziet praten en Kristens moeder begint en relatie met Leland.
39:26

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 1 x
David en Kirsten zijn het niet eens over een uitdrijving. Ben probeert ondertussen spookjagers van de tv te ontluisteren, terwijl de meiden een gevaarlijk spel spelen met een psychotisch klasgenootje tijdens een Halloween logeerpartijtje.
40:24

Seizoen 1, Aflevering 4

Verlopen 4,0 3 x
Het team evalueert een negenjarig jongetje die meteen gesteld is op David. Ze hopen dat ze zijn gewelddadige gedrag kunnen veranderen. Kristen maakt zich ondertussen zorgen om haar jonge dochters die liegen over een horrorspel dat hun grootmoeder heeft gekocht.
39:16

Seizoen 1, Aflevering 3

Verlopen 4,0 2 x
Nadat het gedrag van een nerveuze theaterproducent verandert van veeleisend in enigszins duivels, moeten Kristen, David en Ben de situatie beoordelen. Kristen brengt Leland Townsend in diskrediet, voordat hij het leven van een 17-jarige jongen kan ruïneren.
40:24

Seizoen 1, Aflevering 2

Verlopen 4,7 13 x
Kristen, David en Ben onderzoeken een vermeend wonder, wanneer een tienermeisje weer tot leven komt na bijna drie uur dood te zijn geweest. Ook ontmoet Kristen haar voormalige baas en loopt Leland Townsend tegen het lijf.
41:52

Seizoen 1, Aflevering 1

Verlopen 4,3 10 x
De katholieke kerk huurt forensisch psycholoog Kristen Bouchard in om te bepalen of een seriemoordenaar bezeten is door de duivel of slechts een psychopaat is. Kristen ontdekt dat ze aanleg heeft voor het werk en komt permanent in het team terecht samen met priester in spe David Acosta en aannemer Ben Shakir.
Binnenkort terug te kijken
54:19

Seizoen 1, Aflevering 8

Verwacht op
2 Fathers Wanneer David een symbool herkent in de Poveglia Codex uit zijn vaders kunstwerk, gaan hij en Kristen naar een afgelegen commune om de betekenis te onderzoeken...
55:48

Seizoen 1, Aflevering 7

Verwacht op
Vatican III Wanneer Bridget een moord bekent tijdens haar uitdrijving, vraagt monseigneur Korecki Kristen, David en Ben om te onderzoeken of er nog openstaande zaken zijn...
Archief