Evil

Evil gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:20
Evil
Verlopen

David, Kristen en Ben beoordelen of een zwangere vrouw bezeten is, wanneer ze beweert dat een van de tweelingen die ze draagt ​​slecht is. Hun onderzoek leidt naar een vruchtbaarheidskliniek waar ze een verband ontdekken met al hun ontmoetingen gedurende het seizoen. Kristen ont...

Seizoen 1
40:26
Verlopen
Leland probeert de veroordeling van seriemoordenaar Orson Leroux ongedaan te maken. Kristen staat voor de rechter als haar dochter, Laura, een hartoperatie nodig heeft. David is ondertussen getuige van de slechte aard van een vrouw.
39:51
Verlopen
Wanneer David zwaargewond raakt, is hij vastberaden om de dreigende aanwezigheid van de dood weg te jagen vanuit zijn ziektebed. Kristen en Ben gaan ondertussen met Kristens voorganger, Judy James, op zoek naar de dader.
40:28
Verlopen
Kristen, David en Ben onderzoeken een verraderlijk verslavend kerstliedje dat zich snel verspreidt onder studenten en de gevaarlijke relatie tussen online influencers en hun beïnvloedbare jonge volgers. Ondertussen vraagt Lexi Sheryl om advies, als ze gepest wordt.
40:22
Verlopen
David is geschokt als hij aangeklaagd wordt vanwege het toebrengen van ernstige psychologische schade aan Caroline Hopkins, nadat hij hielp bij haar uitdrijving. Hij trekt zijn toekomst als priester in twijfel, vooral wanneer hij een diepe connectie voelt met zijn advocate.
39:42
Verlopen
Wanneer David een symbool herkent in de Poveglia Codex uit zijn vaders kunstwerk, gaan hij en Kristen naar een afgelegen commune om de betekenis te onderzoeken en wat de link is met Davids familie. Ben ziet Vanessa voor het eerst in drie weken en wil weten waarom ze hem niet heeft teruggebeld.
40:25
Verlopen
Wanneer Bridget een moord bekent tijdens haar uitdrijving, vraagt monseigneur Korecki Kristen, David en Ben om te onderzoeken of er nog openstaande zaken zijn die aan haar omschrijving voldoen en of de vrouw daadwerkelijk bezeten is.
40:28
Verlopen
De katholieke kerk vraagt Kirsten, David en Ben om te onderzoeken of een lokale profeet echt is. Ze zijn geschokt, wanneer ze een van haar visoenen tot leven zien komen. David worstelt met jaloezie, als hij God met de profeet ziet praten en Kristens moeder begint en relatie met Leland.
39:26
Verlopen
David en Kirsten zijn het niet eens over een uitdrijving. Ben probeert ondertussen spookjagers van de tv te ontluisteren, terwijl de meiden een gevaarlijk spel spelen met een psychotisch klasgenootje tijdens een Halloween logeerpartijtje.
40:24
Verlopen
Het team evalueert een negenjarig jongetje die meteen gesteld is op David. Ze hopen dat ze zijn gewelddadige gedrag kunnen veranderen. Kristen maakt zich ondertussen zorgen om haar jonge dochters die liegen over een horrorspel dat hun grootmoeder heeft gekocht.
39:16
Verlopen
Nadat het gedrag van een nerveuze theaterproducent verandert van veeleisend in enigszins duivels, moeten Kristen, David en Ben de situatie beoordelen. Kristen brengt Leland Townsend in diskrediet, voordat hij het leven van een 17-jarige jongen kan ruïneren.
40:24
Verlopen
Kristen, David en Ben onderzoeken een vermeend wonder, wanneer een tienermeisje weer tot leven komt na bijna drie uur dood te zijn geweest. Ook ontmoet Kristen haar voormalige baas en loopt Leland Townsend tegen het lijf.
41:52
Verlopen
De katholieke kerk huurt forensisch psycholoog Kristen Bouchard in om te bepalen of een seriemoordenaar bezeten is door de duivel of slechts een psychopaat is. Kristen ontdekt dat ze aanleg heeft voor het werk en komt permanent in het team terecht samen met priester in spe David Acosta en aannemer Ben Shakir.
Archief