Familie Shock

Familie Shock gemist?

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Skate tricks

4,0 5 x
De vrienden van Nico nemen Sigrid behoorlijk in de maling. Nico weet niet goed of hij moet kiezen tussen Sigrid of zijn vrienden, maar wanneer die gevaarlijk spel met zijn zusjes gaan spelen is voor hem de maat vol.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Nico en zijn vader

3,0 8 x
Sigrid voelt zich buitengesloten wanneer Nico's vader zijn kinderen op komt halen voor een gezellig uitje. Maar Nico komt opgetogen thuis en daar kikkert Sigrid weer van op.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Bang in het donker

4,0 7 x
Papa en Roos gaan een avondje uit en wanneer de stroom uitvalt ontdekt Sigrid iets dat ze nooit achter Nico had gezocht: hij is bang in het donker!

Seizoen 1, Aflevering 5 - Zusternijd

4,0 7 x
Adriana betrapt Sigrid wanneer die op haar kamer rondsnuffelt en wordt erg boos. Maar wanneer Sigrid vervolgens zorgt dat Daniël, op wie Adriana verliefd is, voor de deur staat is alles direct vergeven en vergeten.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Naar het zwembad

4,0 1 x
Sigrid en haar vader gaan samen naar het zwembad, maar wanneer Roos plotseling weg moet en Mina ziek wordt valt het zwemavontuur in het water. Maar Sigrid geeft zich niet gewonnen en besluit alléén naar het zwembad te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Langlaufen

4,0 14 x
Sigrid en haar vader gaan samen met Roos en Nico een langlauftochtje maken. Maar Sigrid merkt al snel dat dit een heel ander uitstapje wordt dan vroeger, toen ze nog samen met haar vader op pad ging.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Sigrid als oppas

4,0 1 x
Sigrid gaat met de kleine Mina wandelen, maar wanneer ze even niet oplet is Mina verdwenen. Samen met Nico gaat ze op zoek en uiteindelijk vinden ze Mina, die net een grote drol heeft gedraaid in het bos. Waar ruimen ze de drol mee op? Met Mina's kriebelmuts waar ze een hekel aan heeft!

Seizoen 1, Aflevering 1 - Nieuwe huisgenoten

4,0 10 x
Wanneer haar nieuwe broer en zus bij Sigrid intrekken, komt ze erachter dat dat niet zo leuk is als ze had verwacht.
Archief