Family Drop

Seizoen 1
34:09

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 1 x
Kaylee en Marein strijden met hun families tegen elkaar. De familieleden moeten flink buiten hun comfortzone tijdens het doen van de opdrachten, maar ze worden natuurlijk bijgestaan door Daan en Tim. Model Loiza Lamers geeft vader Erik en neef Roy een workshop waarbij ze hun beste beentje moeten voorzetten.
34:20

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 3 x
De strijd gaat tussen Keyain en Tijn, samen met hun families. Daan en Tim hebben weer een aantal grappige en spannende voor de familieleden in petto. De spanning is om te snijden bij de workshop die vader Gregory en tante Annelore krijgen van sterrenchef Joris Bijdendijk.
32:28

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 1 x
Esmee en Danique strijden, samen met hun families om de winst. De familieleden komen voor grote uitdagingen te staan, maar worden natuurlijk gecoacht door Daan en Tim. Tantes Rachel en Patricia krijgen een workshop van kunstenares en Project Rembrandt-coach Iris Frederix. Wie komt het beste uit de verf?
34:54

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 6 x
Marie Claire en Dion zetten alles op alles om met hun families de winst te behalen. Daan en Tim coachen hen door alle gekke opdrachten. Moeder Patricia en nichtje Sanne leren tijdens een TikTok-workshop van influencers Celine en Michiel een hele nieuwe kant van zichzelf kennen.
32:56

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 1 x
Loïs Linn en Jordan gaan met hun families de strijd met elkaar aan. Gelukkig worden ze tijdens een wel heel spannende opdracht bijgestaan door Daan en Tim. In de workshop van danser en choreograaf Kenzo Alvares gaan bij moeder Esther en nichtje Nelia de voetjes van de vloer.
33:17

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 1 x
Bjorn en Pim strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim coachen hun families door een aantal hele verrassende opdrachten heen. Zo leren familievriendin Gera en oma Ans van game-YouTuber Joran Bawz dat met spelletjes spelen niet alleen Rummikub wordt bedoeld.
33:57

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 2 x
Femmeke en Quintin strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim hebben een aantal spannende opdrachten in petto, waarvoor de familieleden behoorlijk buiten hun comfortzone moeten gaan. Zo geeft operazangeres Francis van Broekhuizen vader Robert Jan en oom Guus een bijzondere workshop.
Archief