Family Drop

Mei 2021
33:17

Seizoen 1, Aflevering 2

3,0 1 x
Bjorn en Pim strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim coachen hun families door een aantal hele verrassende opdrachten heen. Zo leren familievriendin Gera en oma Ans van game-YouTuber Joran Bawz dat met spelletjes spelen niet alleen Rummikub wordt bedoeld.
34:54

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 0 x
Marie Claire en Dion zetten alles op alles om met hun families de winst te behalen. Daan en Tim coachen hen door alle gekke opdrachten. Moeder Patricia en nichtje Sanne leren tijdens een TikTok-workshop van influencers Celine en Michiel een hele nieuwe kant van zichzelf kennen.
April 2021
33:57

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 0 x
Femmeke en Quintin strijden met hun families tegen elkaar. Daan en Tim hebben een aantal spannende opdrachten in petto, waarvoor de familieleden behoorlijk buiten hun comfortzone moeten gaan. Zo geeft operazangeres Francis van Broekhuizen vader Robert Jan en oom Guus een bijzondere workshop.
32:56

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 0 x
Loïs Linn en Jordan gaan met hun families de strijd met elkaar aan. Gelukkig worden ze tijdens een wel heel spannende opdracht bijgestaan door Daan en Tim. In de workshop van danser en choreograaf Kenzo Alvares gaan bij moeder Esther en nichtje Nelia de voetjes van de vloer.
Binnenkort terug te kijken
35:00

8 mei 2021

Verwacht op
- KRO-NCRVEsmee en Danique strijden samen met hun families om de winst. De familieleden komen voor grote uitdagingen te staan, maar worden natuurlijk gecoacht door Daan en Tim. Tantes Rachel en Patricia krijgen een workshop van kunstenares en Project Rembrandt-coach Iris Frederix. Wie komt het beste uit de verf?Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv
Archief