Flodder

Flodder gemist?

Seizoen 1
26:27

Seizoen 1, Aflevering 11 - Succes verzekerd

3,0 6 x
De Flodders komen erachter dat het veroorzaken van ongevallen weleens heel lucratief kan zijn.
27:35

Goed gedrag

4,0 8 x
Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens voorbeeldig gedrag. Hij praat netjes en helpt de buurtbewoners. Dit tot grote ergernis van de familie. Johnnie zal hem weleens even helpen zijn geheugen terug te krijgen.
27:03

De verjaardag

4,0 7 x
De koningin heeft te kennen gegeven op haar verjaardag een bezoek te willen brengen aan Zonnedael. De wijk is in rep en roer. De buurtbewoners stellen alles in het werk om de Flodders op die bewuste dag uit de wijk te krijgen.
27:13

Seizoen 1, Aflevering 6 - Blauw bloed

4,3 14 x
Er is een grote erfenis voor een nazaat van Baronesse Floddeur. Ma Flodder lijkt de enige die in aanmerking komt. Ze moet alleen nog even bewijzen dat ze ook daadwerkelijk van adel is.
26:24

Inbraakalarm

4,0 9 x
Zonnedael wordt geteisterd door een inbreker. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Als de inbreker op een avond een bezoek aflegt aan de villa van de familie Flodder, lukt het de familie om op slimme wijze van de verdenking af te komen.
26:02

Goud geld

4,0 8 x
Johnnie probeert een hoop geld te verdienen door samen met zus Kees en broer Kees een aantal tapes voor sekslijnen te produceren. Het gaat mis als één van de tapes per ongeluk verwisseld wordt met een tape van buurman Neuteboom, die hij speciaal voor de begrafenis van een collega heeft gemaakt.
27:36

Verkiezingen

3,0 6 x
Er staan verkiezingen voor de deur in Zonnedael. Een van de verkiesbare gemeenteraadsleden heeft de verwijdering van de Flodders hoog in het vaandel staan. Hij krijgt er een zware dobber aan als dochter Kees zich ook verkiesbaar stelt.
25:27

Soldaat Kees

3,0 10 x
Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de rest van de familie te voorkomen dat hij in dienst moet.
Seizoen 3
23:34

Seizoen 3, Aflevering 9 - Laatste eer

4,0 7 x
Opa is jarig en krijgt van de familie Flodder een origineel, maar kennelijk te opwindend cadeau. De gevolgen lijken noodlottig voor hem te zijn. Dat veroorzaakt een groot probleem. Die ouwe kunnen ze wel missen, maar hoe kom je van een lijk af als er geen geld is voor de begrafenis? De Flodders bedenken een plan waardoor o...
Seizoen 1
26:44

Seizoen 1, Aflevering 1 - Korte metten

4,0 18 x
Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Als de politie binnenvalt om hen op heterdaad te betrappen, is alle whisky opeens verdwenen.
Archief