Flodder

Seizoen 2
24:10

Seizoen 2, Aflevering 9 - Kees verliefd

4,0 0 x
Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.
24:31

Seizoen 2, Aflevering 8 - Op heterdaad

4,0 0 x
Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.
24:19

Seizoen 2, Aflevering 7 - Onder hypnose

4,0 0 x
Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij zelf de enige te zijn die daar gevoelig voor is.
24:21

Seizoen 2, Aflevering 6 - De penvriend

4,0 0 x
Dochter Kees heeft een stiekeme briefwisseling met een gangster die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Ze belooft met hem te trouwen als hij ooit vrijkomt. Als hij plotseling vervroegd wordt vrijgelaten en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid, begint de ellende.
24:28

Seizoen 2, Aflevering 5 - Doodziek

3,0 0 x
Ma Flodder krijgt bij de dokter te horen dat zij niet zo lang meer te leven heeft. Johnnie sluit een hoge levensverzekering op haar af.
24:24

Seizoen 2, Aflevering 4 - Lopende zaken

4,0 0 x
Johnnie probeert geld te verdienen aan de jaarlijkse hardloopwedstrijd door Zonnedael. Helaas gaat er wat mis en komt het aan op de benen van dochter Kees om de wedstrijd te winnen.
23:04

Seizoen 2, Aflevering 3 - De afrekening

4,0 0 x
Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken de wapens tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.
24:19

Seizoen 2, Aflevering 2 - In de ring

3,0 0 x
Johnnie daagt een van de jongens uit de buurt uit voor een bokspartij. Zijn kroegvrienden sluiten optimistisch hoge weddenschappen op hem af. Helaas blijkt de jongen de plaatselijke kampioen te zijn. Als Johnnie dan ook nog eens zijn hand breekt, moet zoon Kees de ring in. Nu moeten de Flodders alle listen gebruiken om als...
Seizoen 3
24:03

Seizoen 3, Aflevering 2 - Blufpoker

4,0 0 x
Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en hij verspeelt zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto 'laat je niet in je eigen kaart kijken', probeert hij revanche te nemen.
24:22

Seizoen 3, Aflevering 1 - Klepto ma

4,0 4 x
In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ook op heterdaad betrapt. Het is voor haar een geluk bij een ongeluk dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel vervelend, maar het wordt wel erg ingewikkeld als blijkt dat deze ziekte besmettel...
Archief