Flodder

Flodder gemist?

Seizoen 3
24:22

Seizoen 3, Aflevering 1 - Klepto ma

4,0 5 x
In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ook op heterdaad betrapt. Het is voor haar een geluk bij een ongeluk dat deze 'jatneigingen' kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel vervelend, maar het wordt wel erg ingewikkeld als blijkt dat deze ziekte besmettel...
Seizoen 2
23:59

Seizoen 2, Aflevering 13 - Zalig uiteinde

4,0 1 x
Zoon Kees vindt in het zwembad een vliegtuigbom die een gevechtsvliegtuig tijdens een militaire oefening per ongeluk heeft gedropt. Johnnie denkt eerst dat de bom bij het vuurwerkpakket hoort dat hij bij Kareltje heeft besteld voor de jaarwisseling. Als hij erachter komt dat militairen in het geheim op zoek zijn naar de bo...
24:14

Seizoen 2, Aflevering 12 - Contact gestoord

3,0 1 x
Ma Flodder lijkt zich eenzaam en alleen te voelen. Dochter Kees besluit een contactadvertentie voor haar moeder in de krant te zetten. De enige die reageert, is Sjakie.
24:31

Seizoen 2, Aflevering 11 - Ontvoerd

3,0 2 x
Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.
24:31

Seizoen 2, Aflevering 1 - De dubbelgangster

4,0 2 x
Een van de buren heeft een geniaal plan om de Flodders in diskrediet te brengen. Hij huurt een dubbelgangster van ma Flodder in. Die moet de wijk op stelten zetten, zodat de Flodders de schuld krijgen.
Seizoen 1
27:10

Seizoen 1, Aflevering 13 - De mooiste dag van je leven

4,0 2 x
Johnnie is vergeten een cadeau voor Moederdag te kopen. Dit tot groot verdriet van ma. Johnnie besluit zijn moeder het grootste cadeau te geven dat ze zich kan voorstellen: een huwelijk! Alleen moet hij nu nog een geschikte kandidaat vinden.
23:31

De vondeling

4,3 95 x
Het is Kerstmis in Zonnedael en de hele wijk ligt onder een dik pak sneeuw. Zoon Kees vindt een baby in een tas voor de deur. Als de Flodders er niet achter kunnen komen van wie die is, zoeken ze manieren om van de baby af te komen. Dit tot ergernis van dochter Kees, die wel gecharmeerd is van de kleine schreeuwlelijk.
Seizoen 3
24:15

Seizoen 3, Aflevering 3 - Op eigen benen

3,0 0 x
Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te st...
Seizoen 1
26:27

Seizoen 1, Aflevering 11 - Succes verzekerd

3,0 16 x
De Flodders komen erachter dat het veroorzaken van ongevallen weleens heel lucratief kan zijn.
27:35

Goed gedrag

4,0 53 x
Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens voorbeeldig gedrag. Hij praat netjes en helpt de buurtbewoners. Dit tot grote ergernis van de familie. Johnnie zal hem weleens even helpen zijn geheugen terug te krijgen.
Archief