Food Cia

Februari 2019
23:00

Perfecte groente, sterke wijn en koekjes om te dopen

3,0 3 x
Jimmy onderzoekt de strenge voorwaarden waar de perfecte groente in de supermarkt aan moet voldoen. Kate is in Amerika om te zien waarom wijn steeds sterker wordt. Welk koekje is het best om te dopen?
23:00

Pistachenoten, prosecco en pap

3,0 3 x
Kate is in Californië om te vragen waarom er zoveel dichte pistachenoten in een zakje zitten. Matt geniet in Italië van prosecco. Jimmy zoekt in Ierland uit of traditionele havervlokken beter zijn.
23:00

Oploskoffie, wodka en Wensleydale-kaas

3,0 2 x
Kate gaat naar een van de grootste koffieproducenten van Europa om meer te weten te komen over het vriesdrogen van oploskoffie. Jimmy verdiept zich in wodka. Matt doet onderzoek naar Wensleydale-kaas.
23:00

Vitamine D, Wagyuvlees en gatenkaas

3,0 3 x
Jimmy onderzoekt de rampzalige gevolgen van gebrek aan vitamine D. Kate wil weten waarom de dure vleessoort, Wagyuvlees, voor een prikkie verkocht wordt. En waarom zitten er gaten in Zwitserse kaas?
23:00

Ve-tsin, paranoten en vlierbloesemsiroop

4,0 6 x
Jimmy is in Thailand voor een antwoord op de vraag of de smaakversterker ve-tsin echt zo slecht is als de dreigende krantenkoppen doen vermoeden. Hij komt achter de verrassende oorsprong ervan.
Archief
Telezien maakt gebruik van cookies. Onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.