Forever Young

Forever Young gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Forever Young

Drie dagen per week werkt de 98-jarige Fransman Christian Chenay nog als huisarts. De wachtkamer in zijn praktijk zit stampvol.

Maart 2020
Van rustig aan doen wil de 85-jarige Britse Philip niets weten. Letterlijk. Voor hem staat het leven in het teken van autoracen.
Februari 2020
De Britse Israëliër Walter Bingham (95) is nog dagelijks aan het werk als radiomaker. Hij woont in het centrum van Jeruzalem waar hij op pad gaat met zijn microfoon en recorder.
De 84-jarige Sumiko Iwamuro, alias DJ Sumirock, heeft geen boodschap aan haar leeftijd. Ze bruist van energie en is onvermoeibaar.
Alsof het de normaalste zaak van de wereld is speelt de 98-jarige Amerikaan Mark Sertich twee keer per week een potje ijshockey met zijn vrienden. Karakteristiek is zijn perfect gestylde snor.
De 87-jarige Amerikaanse fitgirl Betty Goedhart is vier keer per week op de trapezeschool te vinden. Een hobby die ze op haar 78e ontdekte.
Archief