George Clarke's Amazing Spaces

Laatste aflevering
George Clarke's Amazing Spaces
3 x

Seizoen 4, Aflevering 7

Een Schotse boer heeft plannen om een spectaculaire boomhut te bouwen. Ook ontmoet George iemand die een oude, vervallen schuur wil omtoveren tot speelplek voor zijn kinderen.

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 6

4 x
Chris en Lucy hebben de stad verruild voor het platteland en willen van vier portacabins hun huis maken. Lauren wil van haar achtertuin een vakantieoord maken, inclusief strandbar. In Italië ziet George een prefab huis met een prachtig uitzicht.

Seizoen 4, Aflevering 5

5 x
George ontmoet Harry, die een oude hut van de spoorwegen wil omtoveren tot zomerhuise. Maar dan moet hij die eerst thuis zien te krijgen... Houtsnijder Sophie wil gaan wonen én werken in een oude camper.

Seizoen 4, Aflevering 4

5 x
Een pasgetrouwd stel wil gaan wonen in een oud jacht, maar komt het ene na het andere probleem tegen. In Italië bekijkt George een huis dat bijna volledig uit glas bestaat. In Engeland bouwt een man een hut voor logees, die in twee delen getransporteerd moet worden.

Seizoen 4, Aflevering 3

5 x
In Italië bezoekt George een bijzondere brandweerkazerne. Een voormalig paralympiër wil een oude traumahelikopter gebruiken als caravan. Ook ontmoet George een stel dat zonder kosten een zomerhuisje wil bouwen.

Seizoen 4, Aflevering 2

6 x
George bezoekt een man die een Futuro House, in de vorm van een vliegende schotel, wil opbouwen. Een vrouw wil een magische tuinkamer maken met een beperkt budget en honderden jaren oude technieken. In Italië ziet George een uiterst modern huis in een traditioneel dorp.

Seizoen 4, Aflevering 1

7 x
George bezoekt een stel dat een oude privéjet in de achtertuin heeft gezet als logeerverblijf. Een tatoeëerder wil van een oude treinwagon een huis bouwen voor zijn gezin. In Italië bezoekt George een gebouw dat moeilijk te bereiken is, maar wel een fantastisch uitzicht heeft.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 7

31 x
Een kaasverkoper wil zijn eigen zaak beginnen en bouwt daarvoor een paardentrailer om. Een fanatieke doe-het-zelver gaat de uitdaging aan om een tuk tuk om te toveren tot een camper.

Seizoen 3, Aflevering 6

5 x
Het lukt twee broers niet om een huis te kopen, dus besluiten ze een woonboot te renoveren. Een politieman uit Somerset tovert een oude caravan en camper om tot een mobiele zaak voor een high tea.

Seizoen 3, Aflevering 5

5 x
George ontmoet een stel dat hun huis heeft verkocht om rond te reizen en hun geld steekt in een camper. Een kampeerfan in een rolstoel wil luxe 'glampingpods' maken die voor iedereen toegankelijk zijn. In Texas ontmoeten George en Will een vrouw die een huis heeft gebouwd van modder.

Seizoen 3, Aflevering 4

6 x
Een stel uit Manchester ontdekte een enorme kelder in hun nieuwe huis en maakt er een casino van. Een vrouw die graag een winkel wil beginnen, maar geen hoge huur kan betalen, besluit haar eigen winkeltje te bouwen.

Seizoen 3, Aflevering 3

6 x
Ollie rijdt wedstrijden op zijn motor en heeft daarvoor een mobiele slaapplek nodig. Hij wil een bus ombouwen tot een 'podhotel'. George ontmoet een man die zijn dochter heeft geholpen aan haar eerste huis: door het achterin de tuin te bouwen!

Seizoen 3, Aflevering 2

7 x
George ontmoet een jong gezin dat geen kansen ziet om een huis te kopen. Ze besluiten een oude caravan om te bouwen tot een woning. In Texas komen George en Will een verlaten huis tegen in de vorm van een vliegende schotel.

Seizoen 3, Aflevering 1

7 x
Barry en Deleck reizen graag langs de Britse kust, maar zijn het slapen in hun kleine busje zat. Ze gaan aan de slag om een nieuwe camper te bouwen, geïnspireerd door een tropische vis. In Texas bezoekt George een man die een huis onder een berg heeft gebouwd.
Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 8

5 x
George en Will leggen de laatste hand aan hun observatorium. Tim wil een schuur bouwen met oude vensters en drijfhout.

Seizoen 9, Aflevering 7

14 x
George ziet hoe Chris en Jodie bezig zijn met de verbouwing van een oude camper. Een ander stel probeert van een kapot treinstel een rustiek toevluchtsoord te maken.

Seizoen 9, Aflevering 6

1 x
Paul lijdt aan spierdystrofie, maar probeert desondanks een oude circuswagon te redden. George ontdekt een klein hotel dat is vermomd als een boom.

Seizoen 9, Aflevering 5

8 x
George ziet hoe een bouwproject wordt gebruikt om geld in te zamelen voor een goed doel. De 23-jarige Max laat zien hoe hij een kleine herdershut bouwt.

Seizoen 9, Aflevering 4

8 x
George ontmoet een koppe dat een touringcar wil ombouwen tot huis, inclusief een garage voor hun Mini!. Om inspiratie op te doen voor zijn eigen observatorium, bezoekt George een van 's werelds grootste telescopen.

Seizoen 9, Aflevering 3

5 x
Een vliegtuigtechnicus bouwt een vliegtuigmotor om tot supersonische camper. In Chili bezoekt George een wijnmakerij.
Archief