George Clarke's Amazing Spaces

George Clarke's Amazing Spaces gemist?

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 7

3,0 3 x
Een Schotse boer heeft plannen om een spectaculaire boomhut te bouwen. Ook ontmoet George iemand die een oude, vervallen schuur wil omtoveren tot speelplek voor zijn kinderen.

Seizoen 4, Aflevering 6

3,0 3 x
Chris en Lucy hebben de stad verruild voor het platteland en willen van vier portacabins hun huis maken. Lauren wil van haar achtertuin een vakantieoord maken, inclusief strandbar. In Italië ziet George een prefab huis met een prachtig uitzicht.

Seizoen 4, Aflevering 5

3,0 5 x
George ontmoet Harry, die een oude hut van de spoorwegen wil omtoveren tot zomerhuise. Maar dan moet hij die eerst thuis zien te krijgen... Houtsnijder Sophie wil gaan wonen én werken in een oude camper.

Seizoen 4, Aflevering 4

3,0 5 x
Een pasgetrouwd stel wil gaan wonen in een oud jacht, maar komt het ene na het andere probleem tegen. In Italië bekijkt George een huis dat bijna volledig uit glas bestaat. In Engeland bouwt een man een hut voor logees, die in twee delen getransporteerd moet worden.

Seizoen 4, Aflevering 3

4,0 3 x
In Italië bezoekt George een bijzondere brandweerkazerne. Een voormalig paralympiër wil een oude traumahelikopter gebruiken als caravan. Ook ontmoet George een stel dat zonder kosten een zomerhuisje wil bouwen.

Seizoen 4, Aflevering 2

4,0 3 x
George bezoekt een man die een Futuro House, in de vorm van een vliegende schotel, wil opbouwen. Een vrouw wil een magische tuinkamer maken met een beperkt budget en honderden jaren oude technieken. In Italië ziet George een uiterst modern huis in een traditioneel dorp.

Seizoen 4, Aflevering 1

4,0 5 x
George bezoekt een stel dat een oude privéjet in de achtertuin heeft gezet als logeerverblijf. Een tatoeëerder wil van een oude treinwagon een huis bouwen voor zijn gezin. In Italië bezoekt George een gebouw dat moeilijk te bereiken is, maar wel een fantastisch uitzicht heeft.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 6 x
Een kaasverkoper wil zijn eigen zaak beginnen en bouwt daarvoor een paardentrailer om. Een fanatieke doe-het-zelver gaat de uitdaging aan om een tuk tuk om te toveren tot een camper.

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 4 x
Het lukt twee broers niet om een huis te kopen, dus besluiten ze een woonboot te renoveren. Een politieman uit Somerset tovert een oude caravan en camper om tot een mobiele zaak voor een high tea.

Seizoen 3, Aflevering 5

3,0 4 x
George ontmoet een stel dat hun huis heeft verkocht om rond te reizen en hun geld steekt in een camper. Een kampeerfan in een rolstoel wil luxe 'glampingpods' maken die voor iedereen toegankelijk zijn. In Texas ontmoeten George en Will een vrouw die een huis heeft gebouwd van modder.
Archief